Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 824 db cikk

Ha lehet azt mondani, hogy sz*rnom kell, lehessen azt is, hogy tampont cserélek (videó)

KI VELE! – 2024. június 14. – TF

Ki vele! közösségi talkshow a menstruációtól a menopauzáig. Kovács András Péter humorista, D. Tóth András és ifj. Fegyverneky Sándor mellett Tapasztó Orsi mentálhigiénés szakember, Nyáry Luca író és dr. Benkovics Júlia szülész-nőgyógyász beszélget a menstruációról, a legkevésbé sem visszafogottan.

Tóth Flóra: Kiscicaszezon van… megint

WMN Otthn – 2024. június 11. – TF

Az úgynevezett „tavaszi alom” általában áprilisban születik, így a kiscicák most kezdik felfedezni a világot, vagyis könnyen belefuthat az ember kóbor kismacskákba. De mi a teendő ilyenkor? Praktikus tanácsok és kicsit túlságosan inspiráló cicabefogadó történet.

D. Tóth András: A gyerekemnek beszélni a testiségről? Már most izzadok! – Ki vele!: meztelenség és prüdéria

KI VELE! – 2024. június 10. – TF

Szexuális nevelés, a pornóipar hatása, testkép: témák, amik erősen összefüggnek, és amikről kevesebbet beszélünk, mint kellene. Most Kormos Anett, Náray Tamás, Fajgerné Dudás Andrea és Szél Dávid kibeszéli őket.

„Akkor is jól éreztem magam a bőrömben, amikor én voltam a legkövérebb lány az osztályban”

KI VELE! – 2024. június 7. – TF

Szépség, test, testkép és testsúly. Nem is gondolnánk, hogy ezek mennyire összefüggő fogalmak. A közösségi média nyomasztó hatásától a táplálkozási trendeken át odáig, hogy egy olyan ember, akinek nincs lehetősége változtatni a testi adottságain, hogyan befolyásolja a véleményünket a saját külsőnkről, és hogyan csal könnyeket többek szemébe. Ki vele! Cinthya Dictatorral, Fajgerné Dudás Andreával, D. Tóth Krisztával és dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal.

Mégsem hiába tépjük a szánkat a gyerekeinknek: ezeket a tanácsokat valószínűleg megfogadják

WMN Life – 2024. június 7. – TF

Mégsem felesleges jótanácsokkal ellátni a tinikorú gyerekeinket! Egy kutatás azt vizsgálta, hogy a 11 év körüliek mennyire hasznosítják a szülői meglátásokat hosszú távon… és az eredmény biztató!

< 1 2 3 4 5 6 7 >