Tóth Flóra cikkei

Összesen: 676 db cikk

WMN-kvíz: Mennyit tudsz a borokról?

WMN Play – 2023. június 7. – TF

Bor-kvíz elsősorban műkedvelőknek, akik kóstoltak már többféle bort, és tisztában vannak a borfogyasztás alapvető szabályaival – de ez nem jelenti azt, hogy néha nem térnek el tőlük.

Attól, hogy van hova bevinni a gyereket reggel, az oktatási rendszer még összeomlott

WMN Ügy – 2023. június 6. – TF

Vannak, akik azt gondolják, hogy a pedagógusok ügye őket nem érinti, mert nincs iskolás gyerekük. Mások a saját bőrükön is tapasztalják a problémák egy részét, de nem tudják, mit lehetne tenni. Utánajártunk, hogy szülőként merre lehet indulni, ha szeretnénk valamit tenni az oktatás jövőjéért.

Hagyd unatkozni, de ne hagyd egyedül! – Nyári szünet, de mégis hogy?!

WMN Nyár – 2023. június 5. – TF

Évről évre dráguló táborok, véges szabadság, túl sok ló és kevés fenék azoknak a szerencséseknek, akik egyáltalán lehetnek home office-ban – éljeeeeen, mindjárt itt a vakáció!

Létezik ideális korkülönbség a testvérek között?

WMN Life – 2023. június 3. – TF

„Összenőtt”, egyként kezelt tesók vs. funkcionális egykék és minden, ami a kettő között van. Kutatások és praktikus szempontok a testvérek közötti korkülönbség témájában:

A gyerekeket egyáltalán nem érdekli Ariel bőrszíne, a film viszont kicsit hosszú nekik

WMN Zizi – 2023. május 29. – TF

Újragondolt Ariel, kibővített történet, téves korhatáros besorolás, dögös Triton, és néhol jól, néhol kevésbé jól működő okító szándék – Tóth Flóra egy csapat gyerekkel nézte meg A kis hableány élőszereplős változatát.

< 1 2 3 4 5 6 7 >