Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 747 db cikk

„Sokat gondolok arra, miket tettem veled” – felnőttként új perspektívát kaphat az iskolai bullying

WMN Ügy – 2023. november 28. – TF

Egy bántalmazott gyerek felnőttként újságíró lett, és úgy döntött: megkeresi egykori osztálytársait, akik közül sokan bántalmazók, mások bántalmazottak, esetleg kívülállók voltak. Az interjúk tapasztalatai tanulságosak lehetnek a jelenleg érintetteknek, és azoknak is, akik máig hordozzák az iskolai években szerzett lelki sérüléseket.

Az embereket nem humán erőforrásnak, hanem érző lénynek kell tekinteni

WMN Life – 2023. november 28. – TF

Min múlik az, hogy egy munkahelyet az ott dolgozók is családbarátnak tartsanak? Kellenek-e extra lehetőségek, vagy elég, ha „csak” rugalmas munkaidővel segítik a lelkiismeret-furdalástól mentes, de legalábbis ahhoz közeli szülői létet? Szakemberek és családos munkavállalók szólalnak meg a témában.

Mindent bele! videós podcast: Őszintén az elektromos autózásról

Mindent bele! – 2023. november 27. – TF

Tényleg űrszemét lesz az akkumulátorokból, és kigyulladnak az elektromos autók? Röviden: nem. Hosszabban és ennél sokkal izgalmasabban felhasználók és szakemberek beszélgetnek a legfrissebb Mindent bele! podcastunkban. És nem, nem állítjuk, hogy mindenkinek most azonnal elektromosra kellene váltania.

Szorongsz a pénzügyeken az ünnepek kapcsán? – 6 + 1 szempont, ami segíthet

WMN Ünnp – 2023. november 27. – TF

A jelenlegi árak mellett sok középosztálybeli családnak sem fogja futni arra, amire korábban. Mit lehet tenni azért, hogy az ünnep mégse az anyagiakon való aggódásról szóljon? Erről kérdeztek banki szakembereket.

Az észrevétlen kiadások fekete lyuka: ekkora a digitális rezsink

WMN Ünnp – 2023. november 24. – TF

Azt már tudjuk, hogy lábnyomot hagyunk a digitális világban – de azt ritkán szoktuk realizálni, hogy egyre több pénzt is. Neked mennyi a havi streaming, zene, felhő és applikáció-kiadásod összesen? Milyen időközönként optimalizálod az előfizetéseidet? És miért érdemes karácsonyra is ilyen típusú ajándékokban gondolkozni?

< 1 2 3 4 5 6 7 >