Tóth Flóra cikkei

Összesen: 672 db cikk

A gyerekeket egyáltalán nem érdekli Ariel bőrszíne, a film viszont kicsit hosszú nekik

WMN Zizi – 2023. május 29. – TF

Újragondolt Ariel, kibővített történet, téves korhatáros besorolás, dögös Triton, és néhol jól, néhol kevésbé jól működő okító szándék – Tóth Flóra egy csapat gyerekkel nézte meg A kis hableány élőszereplős változatát.

4 dolog, ami segíthet az anyai magány enyhítésében

WMN Life – 2023. május 27. – TF

Sok mindent gondolunk előzetesen az anyaságról – kívülállóként viszont ritkán merül fel, hogy borzasztó magányossá tehet, főleg az első hónapokban. Tóth Flóra a saját egykori tapasztalatait írta meg, hátha segít ezzel azoknak, akik most küzdenek ezzel.

A tápszer drágulása nem a szoptatást teszi népszerűbbé, hanem a trükközést

WMN Ügy – 2023. május 25. – TF

Viszonylag rövid időn belül jelentősen nőtt a tápszerek ára. Gyermekorvosi beszámolók szerint emiatt már több szülő jelentkezett azzal a kéréssel, hogy keressenek olcsóbb megoldást, a tápszeres csoportokban pedig virágzásnak indult a „kereskedelem”.

Állítólag létezik egy szörny, amit úgy hívnak: a Figyelő

WMN Zizi – 2023. május 21. – TF

Ébredtél már arra, hogy azt érzed: valaki figyel? Csak akkor olvass tovább, ha nem vagy ijedős, bizonyos források szerint ugyanis létezik a Figyelő, amiről videók is készültek.

Nagyon sok párkapcsolat megreccsen a gyerekvállalástól, különösen, ha a baba többemberes

WMN Life – 2023. május 21. – TF

Ha napi rendszerességgel fürödni sincs időd, nem tudsz azzal foglalkozni, hogy a párod hogy érzi magát. De mi történik ilyenkor egy párkapcsolattal? Palágyi Kata tanácsadó szakpszichológus segítségével vesszük végig a jó és rossz mintákat és utakat, különös tekintettel a többemberes babákat nevelő családokra.

< 1 2 3 4 5 6 7 >