Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 805 db cikk

WMN-kvíz: Hol helyezkedsz el az introvertált–extrovertált-tengelyen?

WMN Play – 2024. április 24. – TF

Humoros kvíz, amiből kiderülhet: introvertált vagy extrovertált vagy-e.

Mi a legbüdösebb dolog a világon? – Nyílt lapokkal Csuja Imrével, Debreczeny Csabával, Friedenthal Zoltánnal és Kerekes Évával

Nyílt lapokkal – 2024. április 23. – TF

Ez az adás tele van mélységgel és magassággal! Egy műsorban beszélhetünk ugyanis Karsai Dániel küzdelmeiről nagyon komolyan, és a licitálhatunk egymásra igazán könnyed témákban. Nyílt lapokkal az Örkény Színház művészeivel.

Akik nélkül a világ disztópia lenne – A beporzók óriási munkát végeznek az embereknek

WMN Life – 2024. április 23. – TF

A beporzók, vagyis különböző méhek, lepkék, legyek, molylepkék, darazsak és bogarak Európában nagyjából évi 5 milliárd eurónyi munkát végeznek el a mezőgazdaságnak – mégsem vigyázunk rájuk eléggé.

Lányok és a természettudomány – miért veszik el a kedvüket tőle?!

Mindent bele! – 2024. április 22. – TF, KAd

A legtöbb lánynak már kisiskolás korban elveszik a kedvét a természettudományoktól (elhitetik, hogy nem jók benne), ami összességében hozzájárul a nemek közötti bérszakadékhoz. Mit lehet tenni ez ellen?

Nyáry Luca: Kezdjük újragondolni, kell-e nekünk a monogámia

KI VELE! – 2024. április 21. – TF

Hogyan áll a Z generáció a tartós párkapcsolatokhoz? Vagy az olyan alapértékekhez, mint a hűség? Tényleg fontosabbak a barátságok számukra, mint a szerelem?

< 1 2 3 4 5 6 7 >