Tóth Flóra

Tóth Flóra videószerkesztő, újságíró és mindezek mellett, alatt és néha – őszintén – helyett két kisiskolás gyerek anyukája. Ez meghatározza a témaválasztásait is, ahogy a legtöbb dolgot az életében. Vicces, anomáliákra rámutató posztjai általában a szülői létről szólnak.

Tóth Flóra cikkei

Összesen: 837 db cikk

„Csak a gyerek miatt megyek, és nem húzok bikinit!” – hús-vér anyák érzései a strandszezonban

WMN Szpsg – 2024. július 14. – TF

Hájas, striás, narancsbőrös, löttyedt, visszeres, szőrös, hurkás, bálnatest – szavak, amikkel nők, anyák leírják a testüket, amikor arról kérdezzük őket, hogy milyen érzésekkel mennek vagy nem mennek strandra. Szerencsére vannak ennél sokkal pozitívabb, előremutató vallomások is, azokat is megmutatjuk.

„Az agglegénypálmát nem lehet megölni!” Én: Fogd meg a kannám! – növénynevelő tippek alkalmatlanoknak

WMN Zizi – 2024. július 13. – TF

A WMN szerkesztőségében több hírhedt növénygyilkos is van, akiknek a háta mögött valószínűleg összesúgnak a kertészetekben a növények. De mi a megoldás: mi az a növény, ami minden szerencsétlenkedést túlél? Szakértői segítséget kértünk, és kaptunk kifejezetten kezdő vagy ügyetlen növénynevelőknek ajánlott listát.

WMN-kvíz: Lady Whistledown megmutatja, ki a lelki (és testi) társad a Bridgerton-univerzumból

WMN Zizi – 2024. július 12. – TF

Kit választanál férjedül, ha a régens korban játszódó Bridgerton házassági piacának legnépszerűbb házasulandó hölgye lennél? Esetleg ambiciózus anyaként kit képzelnél el a lányod mellé? Ha bizonytalan vagy, a kvízünk segít!

Egy perfekcionista mindennap vesztesnek érzi magát, amikor nem sikerül elérnie a tökéletességet

WMN Life – 2024. július 9. – TF

A perfekcionizmus valójában függőség: a tökéletesség elérésének reményétől. Ennek a hátterét és feloldását foglalja össze egy New York-i pszichoterapeuta. Az ő tapasztalatai alapján szedtük össze a pozitívnak is mondott, de sok szorongást okozó állapot hátterét, és a megoldási lehetőségeket.

Nyáron különösen vigyázni kell a koffeinnel – ezt érdemes tudnod a koffeintúladagolásról

WMN Egszsg – 2024. július 8. – TF

Bár ez a kevésbé jellemző, de akár halálos is lehet a koffeintúladagolás, ha nem figyelünk kellőképp oda, mennyi sportport, koffeintablettát viszünk be. De a hétköznapi működésben is fontos odafigyelni a kávé, az energiaital vagy akár a sportital elfogyasztott mennyiségére.

< 1 2 3 4 5 6 7 >