Tóth Flóra cikkei

Összesen: 486 db cikk

Önmagában az nem mindig segítség, ha a konkrét feladatot adjuk át – A szakember szerint így oszthatjuk meg a mentális terheket a párkapcsolatunkban

WMN Life – 2022. január 28. – TF

Sokszor elhangzott már, hogy nem az az ideális, ha az ember párja „segít” a házimunkában, „részt kell vennie” benne, ami azt is jelenti, hogy a mentális terhekből is átvesz. Erről és ennek a kommunikációs kihívásairól beszélgettünk pszichológus szakemberrel.

„Egyszerre éreztem dühöt és lelkiismeret-furdalást azért, hogy a baba is átéli a negatív érzéseimet” – Nem rossz anya az, aki nem örül rögtön a terhességnek

WMN Life – 2022. január 27. – TF

„Az elején, ha valakinek elmondtam, hogy terhes vagyok, sírva fakadtam.” „Volt, akinek csak sms-ben mertem megírni, hogy terhes vagyok.” „Aznap este, amikor megcsináltuk a tesztet, nem nagyon szóltunk egymáshoz.” Nem minden babavárás indul boldogan és tervezetten, de ez nem jelent sokat a későbbiekre nézve, legalábbis ezt mutatják cikkünk történetei és a pszichológus szakértő gondolatai is.

1 tepsi sült csirkéből 4 étkezés – Karanténkonyhám újra (recepttel)

WMN KNYHA – 2022. január 24. – TF

Ha van egy nagy adag sült csirkéd (ami ráadásul úgy készítettél el, mintha maga Kleopátra lenne), akkor akár 4 villámgyors és gyerekbarát ebédet vagy vacsorát is pattinthatsz belőle.

Amikor a gyereked azt üvölti, hogy utál, valójában azt (is) gondolja, hogy biztonságban van melletted

WMN Life – 2022. január 22. – TF

Hiánypótló „szótár” a gyerekek számunkra fájdalmas mondataihoz. Szakértő segítségével megmutatjuk, hogy mi van az „utállak” vagy a „másik anyukát akarok” mögött.

Tényleg nem vagyok konfekcióméret?!

WMN Szpsg – 2022. január 19. – TF

Tóth Flóra hosszú kihagyás után betért egy bizonyos fast fashion-üzletbe. Nem volt egy önbizalomépítő élmény.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség