Tóth Flóra cikkei

Összesen: 344 db cikk

Ilyen genetikai rendellenességgel nem születik gyerek! Vagy mégis? – A 143. baba története

WMN Ügy – 2021. február 24. – TF

Egy igazolt, ritka genetikai betegség, amivel kapcsolatban semmi biztos információ nincs – csak javaslat a terhesség megszakítására. Egy jel, egy nehéz döntés, koraszülés, küzdelmek és küzdelmek. Ja, meg egy egészséges kislány, aki, miután megszületett, már egyáltalán nem érdekli a rendszert. Akkor sem, ha ő a 143. eset a világon.

WMN-kvíz: Ki vagy A két Lottiból?

WMN Play – 2021. február 20. – TF

Kedden lesz 122 éve, hogy megszületett Erich Kästner költő, író és forgatókönyvíró. A legismertebb könyvei között van A két Lotti, amit számtalan formában feldolgoztak már. Ha ismeritek a történetet, mindenképpen töltsétek ki kvízünket, kiderül belőle, kik lennétek a főszereplők közül!

„Múlt héten még megetted, mi változott azóta?!” – Így (nem) esznek a mi gyerekeink (21 praktikus tanáccsal!)

WMN KNYHA – 2021. február 17. – TF

Több órás meló egyetlen kanál étel „gyerekbe juttatásáért”, brokkolizabálás példamutatásképp, „diszkrét” szülői átverések csúfos kudarca, a „savanyúság is zöldség” folyamatos hajtogatása, és a múlt heti kedvenc étel szomorúan széttúrt maradékának szülői belapátolása – ha bármelyik ismerős, neked szól ez a cikk!

Öltöztet és olykor vetkőztet: egy ikonikus ruhadarab születésnapjára

WMN Zizi – 2021. február 16. – TF

Ki más írna cikket e témában, mint az a kolléganőnk, aki télen-nyáron viseli a kiegészítőt, amiért pár évtizede még ölni tudtak volna a nők – de legalább a heti fizetésüket odaadták érte.

„Szeretlek” – „Oké, köszi!” – Mennyire fontos kimondani?

WMN Life – 2021. február 14. – TF

Ma van a szerelmesek napja, mármint azoké, akik szeretnék ünnepelni a szerelmüket. De mi van azokkal, akik bizonytalanok abban, hogy a szerelmük viszonzásra talál, és csak remegve várják, hogy a párjuk kimondja a bűvös szót? Szakértővel beszélgetünk a „szeretlek” szóról, a romantikáról és az egyenlőtlen érzelmi helyzetekről.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség