Simon Eszter cikkei

Összesen: 27 db cikk

Simon Eszter: Kívánatos leszek! (novella)

WMN Life – 2024. április 17. – SE

„Három hete semmit nem bűnöztem. Erős vagyok. Lefogyok. Kívánatos leszek. Szexi. Mondjuk, az áfonyás muffin is kívánatos. De Dávid szerint az izmos emberi testnél nem létezik szebb alkotás.”

A Yale agykutatója, dr. Horváth Tamás: Az emberi viselkedést az éhség és a jóllakottság befolyásolja

WMN Life – 2024. április 11. – SE

A világhírű kutató az utóbbi években az éhség öregedésre gyakorolt hatását tanulmányozza, illetve összefüggést keres a skizofrénia és az anyagcsere működése között. Erről, a fogyást segítő gyógyszerről, és az evészavarokról kérdezte dr. Horváth Tamást Simon Eszter.

Szűcs Péter, a Dharma írója: Utazás közben szembesülünk azzal, hogy porszemek vagyunk

Kult – 2024. április 6. – SE

Amikor az ember nem a megszokott közegében mozog, élesebben látja a dolgokat. Találkozhat élete szerelmével, felismerhet valamit, ami új, jobb irányba tereli az életét. Interjú a Peter’s Planet bloggerével, Szűcs Péterrel.

Berkes Dóra (Utazóanyamajom): „Három kisgyerekkel utazni nem jobb vagy rosszabb, csak más” – Interjú

WMN Life – 2024. március 29. – SE

Több órát késik a repülő, sírnak a gyerekek, az utasok meg csúnyán néznek rájuk – kisgyerekekkel felfedezni a világot nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen!

Csányi Vilmos: „Az állat egyedül marad a fantáziájával, az ember megosztja a képzelgéseit”

WMN Life – 2024. március 26. – SE

Belelapozok a kötetbe, és megakad a szemem a következő mondaton: „A képzeletet a nyelv szabadította ki agyi börtönéből”. Elgondolkodom ezen, aztán a következő percben éppen erre terelődik a szó. Micsoda időzítés!

< 1 2 3 4 5 >