Simon Eszter cikkei

Összesen: 27 db cikk

A sorsunkat őrző tibeti pálmalevelek: keleti bölcsesség vagy óriási kamu?

WMN Life – 2024. június 3. – SE

Jó-jó, gondolom, most arra vagy kíváncsi, hogyan lehetséges, hogy a pálmalevél előre megjósol egy balesetet. Ígérem, mindjárt rátérek, de mielőtt a részletekbe bonyolódnék, szeretném leszögezni: továbbra is fenntartom a kételyeimet, senkit nem szeretnék meggyőzni, sem lebeszélni, mindenki döntse el maga, miben hisz.

Az öngyilkos, a kitagadott, a meg nem született – a család teljes jogú tagjai azok is, akikről sokszor hallgatunk

WMN Life – 2024. május 30. – SE

Tudjuk, hogy a családi minták erősen meghatározzák a sorsunkat, de sokszor akkor sem vagyunk képesek szabadulni tőlük, ha igyekszünk tenni ellenük. Pedig a válasz ott van bennünk. Csak mélyen.

A bél is lehet szomorú? – az emésztési problémák gyökere gyakran magzati és gyerekkorban keresendő

WMN Egszsg – 2024. május 18. – SE

A bél–agy tengely születésünk pillanatától (sőt tulajdonképpen az anyaméhben lévő létezésünk pillanatától) egy életre beprogramozódik, ugyanakkor a berögzült áramkörök felülírhatók.

Hónapokig nyugtatózták, majd megölték lányukat a szülők, akiket korábban piedesztálra emelt Spanyolország

WMN Life – 2024. május 14. – SE

Az Asunta-ügy című Netflix-sorozat nem egy forgatókönyvíró képzeletének a szüleménye, hanem igaz történet. A sztori onnan indul, hogy Rosario Porto és Alfonso Basterra 2013. szeptember 21-én bejelentik a rendőrségen a lányuk eltűnését – és hamar ők válnak gyanússá.

A legjobb barátnőm öt éve ghostingol – És én megtanultam hálás lenni érte

WMN Life – 2024. május 6. – SE

Minden hétvégén pizsamapartit rendeztünk, mentünk koncertre, színházba, érettségi-előkészítőre, és együtt kanalaztuk másnaposság ellen a húslevest. Újra kerek volt a világ. Képzelheted, mekkora pofára esés volt, amikor mindez egyik napról a másikra eltűnt. És fogalmam sem volt, hogy miért.

< 1 2 3 4 >