Gyárfás Dorka cikkei

Összesen: 746 db cikk

Nincs ember, aki ne szenvedne valamitől – Téli szünet: a film, amit végigpityeregsz

Kult – 2024. február 29. – GyD

„A Téli szünetet legszívesebben a főcímtől a stáblistáig végigbőgtem volna, miközben mosolyogtam, ellágyultam, és erőt merítettem belőle. Ilyen érzelemcunamiban rég volt már részem” – írja Gyárfás Dorka legújabb filmkritikájában.

„Ez a modern szerelem egy nagy-nagy kísérlet. Biztonságot és kalandot akarunk megélni egy helyen” – Így segít Esther Perel a pároknak

Kult – 2024. február 26. – GyD

Soha korábban nem vártunk annyi mindent egy házasságtól, mint ma. De hogyan őrizhetjük meg, ha képtelenül sok igényt kellene kielégítenie, és miért fontos mégis mindent megtenni érte? Ezekre keresi a választ a világ leghíresebb párterapeutája.

A kevesebb nem több. A kevesebb: minden – nézd meg a Tökéletes napok című Wim Wenders-filmet!

Kult – 2024. február 21. – GyD

„Nincs rohanás. Nincs stressz. Helyette fák vannak. És fények” – írja Wim Wenders új, Oscar-jelölt japán filmjéről Gyárfás Dorka. A Tökéletes napok történet egy titokzatos takarítóról, aki nem vágyik másra vagy többre: csak (egy) ember szeretne lenni a városban.

Vajon a tömeggyilkosban is lakozik szeretet? – Brutális film az 5 Oscarra jelölt Érdekvédelmi terület

Kult – 2024. február 15. – GyD

Brutális, megrázó és felkavaró élmény, ami után órákig nem térsz magadhoz. Gyárfás Dorka szerint ilyen az öt Oscar-díjra jelölt Érdekvédelmi terület című film. És mégis érdemes rá beülni a moziba, mert ez a holokausztfilm „most másmilyen lesz”.

Ahol ráfagy a mosoly az ember arcára – ismerjétek meg a Városliget legendás, veterán korcsolyázóit!

WMN Life – 2024. február 10. – GyD

Sosem késő elkezdeni, és sosem kell befejezni a korcsolyázást, mondja Gyárfás Dorka, a jég szerelmese. Riportjában megszólaltatta a Városligeti Műjégpálya legendás veteránjait. Ne hagyd ki!

< 1 2 3 4 5 6 7 >