Gyárfás Dorka cikkei

Összesen: 582 db cikk

Lappangó vágyaink elől nincs hová menekülni – Nézzétek meg a Bergman szigetét!

Kult – 2022. április 14. – GyD

„Igazából nem is kell sok ahhoz, hogy ezt a filmet jó legyen nézni: elég ez a két vonzó, pózoktól mentes, hétköznapiságában is különleges ember, a svéd minimalista terek, a pompás természet, és az ember már úgy érzi, örökre elringatózna ennyi szépség és jóízlés között” – megérkezett a mozikba Gyárfás Dorka új kedvenc filmje.

„Világéletemben attól tartottam, hogy egy átlagos, szürke kis senki leszek” – Interjú Csonka Eszter testépítő-világbajnokkal

Kult – 2022. április 7. – GyD

A női testépítők kapcsán sok sztereotípia él az emberek fejében – ezeket szeretné lebontani egy új magyar film, a Szelíd, amelynek a főszereplője nemcsak világbajnok testépítő volt (ma pedig személyi edző), de a kinézetén és a tapasztalatain túl is sok mindent hozzáadott a filmhez. Vele beszélgettünk testképzavarról, domináns férfiakról és előítéletekről.

Minden mai bajunk egy koleszszobában kezdődött – Belekezdtünk A besúgóba

Kult – 2022. április 6. – GyD

Vonzó fiatal színészek, menő cuccok, jó zenék, és izgalmas történet – mi kell még? Hát, némi mélységet még lehetett volna találni benne – de alapvetően tetszetős az HBO új magyar sorozata.

Nehéz az élet, de meghalni sem feltétlenül könnyebb – Nézd meg a Minden rendben ment című filmet!

Kult – 2022. március 31. – GyD

Fogadjunk, nem láttad még Sophie Marceau-t ilyen emberinek, minden fájdalmával és hibájával együtt! Ebben a filmben egy teljesen új arcát mutatja meg.

„Zuckerberg keményebb volt, mint én” – 20 éves lenne az iwiw: interjú Várady Zsolt alapítóval

Júzer – 2022. március 29. – GyD

Emlékeztek az iwiwre, amelynek csúcskorszakában a fél ország tagja volt? Íme, egy emlékezetes interjú az egyik alapítóval:

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség