Fiala Borcsa

Fiala Borcsa újságíró, a WMN főszerkesztője, 11 regény és novelláskötet szerzője, két felnőtt anyukája, Az élet sava Borcsa beszélgetős gasztroműsor 11 évadának házigazdája, aki legfőképpen történetmesélőként definiálja magát. Érdeklődési körének rádiusza igen nagy, lelkesen ír a legkülönfélébb témákról, legyen az Mata Hari élete, a legújabb blockbuster horror, nőgyógyászat a hajléktalanszálláson, vagy a gonosz mostohák mítosza. Az íráson kívül talán csak enni, etetni és főzni szeret jobban.

Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1300 db cikk

Egy füllentésből is lehet életeket tönkretevő hazugság – az Áldozat című filmről

Kult – 2024. február 23. – FB

Egy elnyomó rendszerben bárki feláldozható, de bűnbak általában a legkiszolgáltatottabbakból lesz – a propagandagépezet működéséről is szól az új szlovák–cseh–német film, az Áldozat.

Mit keres egy döglött oroszlán a cukorszirupon? – logók, amik nem állták ki az idő próbáját

WMN Zizi – 2024. február 23. – FB

140 év után cserélte le az aranyszirupot gyártó Lyle’s a logóját. Sokan pedig csak most vették észre (és hűltek el), miből is kanalazták eddig a közkedvelt, borostyánszínű édességet.

A gyerekvédelemben felnövő fiatalok gyakori megélése, hogy velük bármit meg lehet tenni

WMN Ügy – 2024. február 22. – FB

És ez valahol mindannyiunk hibája, felelőssége.

Egy aprócska tárgy, mégis benne van a fél világ – te milyen gomb lennél?

Kult – 2024. február 21. – FB

Nagy vagy kicsi? Díszes vagy praktikus? A gomboknak történetük, evolúciójuk, üzenetük van, erről sok izgalmas dolgot tudnak mesélni a szakértők, miközben megvizsgálnak egy-egy különlegesebb darabot.

Kórházi fertőzések: bár évek óta nyomják a vészcsengőt a szakemberek, a helyzet egyre súlyosabb

WMN Ügy – 2024. február 19. – FB

Csak születni, gyógyulni, meghalni ne kelljen ebben az országban. A Direkt36 friss cikkét szemlézzük, amely az eddigi legátfogóbb adatokkal nyújt riasztó képet a kórházi fertőzésekről és a hazai egészségügy állapotáról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >