Fiala Borcsa cikkei

Összesen: 1050 db cikk

Így írta át az online ismerkedést az elmúlt két év – Randitrendek egy járványhoz edződött világban

WMN Life – 2022. január 26. – FB

Soft ghosting, mosting, hesidating… nézd meg, milyen új trendek ütötték fel a fejüket az online randizás világában, aztán meséld el kommentben, ezekből melyikeket tapasztaltad!

„Ha valaki kíváncsi és szorgalmas, még ha egy szakközépből érkezett is hozzánk, el tudjuk juttatni bárhova” – Beszélgetés a Milestone alapítóival

WMN Life – 2022. január 24. – FB

„A rendszeren múlik nagyon sok minden, és talán ilyen szempontból kijelenthetjük, hogy az emberi erőforrásainkkal nagyon tékozlóan bánó nemzet vagyunk. Még rengeteg potenciál van, amivel nem foglalkozunk érdemben” – állítják a Milestone alapítói, akik arra törekszenek, hogy a hozzájuk kerülő diákokat megtanítsák arra, hogyan tudják magukból a legtöbbet kihozni.

Az író, akinek több álneve volt, mint bárki másnak – WMN Stendhal-kvíz

WMN Play – 2022. január 23. – FB

Mondd, Stendhal-szindrómáról hallottál-e már?

Aranyásó feleség, képzelt beteg, zsugori öregúr: Molière figurái igazi túlélőművészek

Kult – 2022. január 16. – FB

Pontosan 400 évvel ezelőtt született az egyik legnagyobb színházi zseni, Molière (alias Jean-Baptiste Poquelin), akinél pontosabban a mai napig nem tudták ábrázolni az emberi természet gyarlóságait, hibáit. Születési évfordulója alkalmából vegyünk is sorra párat elképesztő meglátásaiból – nézzétek csak, milyen érvényesek most is!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség