Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 557 db cikk

Dián Dóri: ilyen érzés először fine diningban enni, ha a „20 perc alatt összedobhatón” szocializálódtál

WMN KNYHA – 2023. szeptember 30. – DD

Dián Dóri életében először kipróbálta a fine diningot, ami ugyan jó élmény volt számára, de nem kapott rá az ízére. Elmeséli, miért:

Meggyalázott ősi csontok vs. eltitkolt azonosítatlan légköri jelenségek – eljött az ufóláz második aranykora?

WMN Zizi – 2023. szeptember 27. – DD

Igazinak tűnő kamuűrlények, hihetetlenül hangzó nyilatkozatok és elgondolkodtató felvételek – vajon tényleg léteznek földönkívüliek? Te mit gondolsz?

Maxine: egy sötét kettős gyilkosság érdektelen mellékszála

Kult – 2023. szeptember 24. – DD

2002-ben két kislányt ölt meg egy olyan férfi – az iskola gondnoka –, akit korábban többször is megvádoltak gyerekek abuzálásával. A tragikus történet sok fontos kérdést felvet, ám a Maxine című sorozat nem ezeknek jár utána.

Asztrológus mondta Somának: Gyöngyibaba, a képletedből ordít, hogy szublimálnod kell a libidódat

Elviszlek magammal – 2023. szeptember 21. – DD

Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa volt az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, amelyben őszintén mesélt a semmiből feltörő szexuális energiáiról, az apjával való kapcsolatáról, és a hűtlenségéről is. Most három részletet olvashattok a beszélgetésből kedvcsináló gyanánt:

Én nem szerettem annyira a horvát tengerpartot, de Opatija meggyőzött, hogy mégis

WMN Life – 2023. szeptember 19. – DD

Dián Dóri kollégánk nemrég Adria Nizzájában járt, és útinaplójában azt írja, Opatija mindent tud, amire egy nyaraláson szükség van… sőt, még többet is!

< 4 5 6 7 8 9 10 >