Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 635 db cikk

Nyáry Luca: Küzdünk azért, hogy megbirkózzunk a jelennel, és rettegünk a jövő miatt

WMN Life – 2024. március 23. – DD

Az Egyenlítő Alapítvány nőnapi konferenciáján Nyáry Luca tartott egy figyelemre méltó előadást a korosztálya magányáról, helyzetéről a világban. Dián Dóri szemlézte nektek.

Ne gondold túl, csak kezdd el a beszélgetést! – akadálymentesítő gondolkodás az Egy Sima, Egy Fordított célja

WMN Ügy – 2024. március 22. – DD

Szemléletformáló kampányt indított az Egyesület az Inklúzióért (ismertebb nevén Egy Sima, Egy Fordított) azért, hogy lebontsa a gátakat, és hidat építsen az ép és a speciális igényű emberek között. A kampány fókuszában négy fiatal áll, mindannyian valamilyen speciális állapottal élnek együtt.

A nő, aki élve jelent meg a saját temetésén – Ismerd meg Noela Rukundo hajmeresztő történetét

WMN Life – 2024. március 17. – DD

Noela Rukundo esete a bizonyíték rá, hogy a leghajmeresztőbb dolgok is megtörténhetnek a való világban, a nő ugyanis azon kevesek egyike, aki élve ment el a saját temetésére.

„Kitörni innen szinte lehetetlen. Szinte.” – 10 éves az InDaHouse Alapítvány

WMN Ügy – 2024. március 12. – DD

Minden mérföldkő. címmel nyílt meg az InDaHouse Alapítvány tízéves fennállása apropóján az a kiállítás, ami sajtófotókon keresztül mutatja be a szervezet történetét. A Restro Puskinban megtekinthető sajtófotó-kiállítás kronologikus sorrendben mutat be az alapítvány életéből egy-egy fontos pillanatot.

Sosem tudjuk meg, valójában hány áldozata volt a bestiális magyar sorozatgyilkosnak

WMN Life – 2024. március 10. – DD

Magyarország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosát, a balástyai rémként ismert Szabó Zoltánt hivatalosan négy nő megöléséért ítélték életfogytig tartó fegyházbüntetésre – de valószínűleg több áldozata is volt:

< 4 5 6 7 8 9 10 >