Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 651 db cikk

Egy kapszulányi kaki jelentheti a megoldást: ez a széklettranszplantáció

KI VELE! – 2024. május 22. – DD

A Ki vele! című talkshow-nk hatodik adása a szépségről, testképről, önelfogadásról szól, amihez szorosan kapcsolódik az evés és az egészséges test témája is. Ezzel kapcsolatban dr. Schwab Richárd gasztroenterológus beszélt a széklettranszplantációról.

A vasúti sorozatgyilkos-páros, aki Michael Jackson híres dalával készült a vadászatokra

WMN Life – 2024. május 21. – DD

A kriminalisztika történetében ritkának számító sorozatgyilkos párosok egymás szadista hajlamait erősítve ölnek. Így volt ez az angliai vasúti erőszakolókként elhíresült két barát, John Duffy és David Mulcahy esetében is a nyolcvanas években.

Pásztor Erzsi: Nyugodt nyugdíjas évek? Attól nagyon messze vagyunk!

KI VELE! – 2024. május 20. – DD

A Ki vele! ötödik epizódjában az öregedés a téma, amiről Pásztor Erzsi színész, Linczényi Márkó zenész, műsorvezető, Bányai Judit influenszer, dr. Márky Ádám orvos, longevity-szakértő, D. Tóth Kriszta és Csepelyi Adrienn moderátor beszélgetnek.

Szüljük tele a világot?! – Ki vele! talkshow a gyerekvállalásról (videó)

KI VELE! – 2024. május 17. – DD

A Ki vele! talkshow harmadik epizódjában a gyerekvállalás a téma. Az izgalmas kérdésekről Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, Borbély Alexandra színész, Darvas-Tanács Erik lelkész, 11 (!) gyerekes apa, Csepelyi Adrienn, D. Tóth Kriszta és Krajnyik Cintia moderátor beszélgetnek.

„Ez annyira jó és aljas, hogy ezennel megrendelem!” – Nyílt lapokkal Mácsai Pállal, Závada Péterrel, Szandtner Annával és Novkov Mátéval

Nyílt lapokkal – 2024. május 14. – DD

A Nyílt lapokkal második évadának záróepizódjában Mácsai Pál, Závada Péter, Szandtner Anna és Novkov Máté válaszolnak őszintén minden vicces és komoly kérdésre.

< 3 4 5 6 7 8 9 >