Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 595 db cikk

Sok pénzt bukhatsz, ha januártól nem váltod vissza a palackokat – az új üvegvisszaváltási rendszerről

WMN Life – 2023. december 11. – DD

2024. január elsejétől a címkével jelölt alumínium-, üveg- és műanyag palackokat vissza kell váltani az úgynevezett REpontokon – aki nem teszi, palackonként 50 forintot bukik. Itt vannak a részletek:

Melyik WMN-es termék illik hozzád? – Töltsd ki a kvízt, és megmondjuk!

WMN Play – 2023. december 9. – DD

Szuper termékeket találtok a WMN webshopjában (nemrég új sapkák és pulcsik kerültek a kínálatba) – nehéz választani közülük. Az alábbi kvízzel segítünk a döntésben:

Hazudunk a gyereknek, ha hagyjuk nyerni – Minden benne van ebben a könyvben, amit tudni akarsz a társasjátékokról

WMN Play – 2023. december 8. – DD

Szeretnél társasozni, de a bőség zavara miatt nem tudod, merre indulj? Társassal ajándékoznád meg a szeretteidet, de nem tudod, mi alapján válassz? Esetleg évek óta játszol, és elmélyülnél a téma szakmai részében is kicsit? Akkor ez a könyv neked szól:

A sikeres jövő alapja az oktatás, de az ország a magyarok negyedéről lemond

WMN Ügy – 2023. december 2. – DD

A magyar oktatási rendszer nemzetközi összevetésben is alulteljesít – a jelen problémáiról és a jövő kérdéseiről egy érdekes konferencián beszélgettek szakemberek:

Hurrá, esik a hó! – tudományos magyarázatai is vannak, miért örülünk ennyire a hóesésnek

WMN Ünnp – 2023. november 30. – DD

Titeket is feldobott a reggeli havazás, és hogy az ország nagy része végre fehérbe borult? Minket is! Össze is gyűjtöttünk pár kutatást arról, miért tesz sokunkat boldoggá a hó:

< 5 6 7 8 9 10 11 >