Dián Dóri

Dián Dóri újságíró, podcast- és videószerkesztő. Minden érdekli (kivéve a matek): riportokat ír, cikkeket érdekes és izgalmas múltbeli történetekről, filmeket és társasjátékokat ajánl, és a kvízekben is otthon van. Emellett annyira szereti a cicákat, hogy ezt fontosnak tartotta beleírni a bemutatkozó szövegébe.

Dián Dóri cikkei

Összesen: 608 db cikk

Válásra specializálódott legjobb barát, akinek fizetsz: a válás-dúla

WMN Life – 2023. december 21. – DD

Ahogy a szülés, úgy a válás is olyan esemény, ami megváltoztatja az ember életét. Előbbiben régóta segítenek tapasztalt asszonyok a terhes nőknek – néhány éve pedig már az éppen válófélben lévő emberek is kérhetnek praktikus tanácsokat és mentális segítséget a válás-dúláktól:

Izgalmas társasjátékokat ajánlunk a fa alá – 2. rész

WMN Play – 2023. december 17. – DD

Megígértük, itt van: a nagy karácsonyi társasjátékajánlónk második része, amiben rövidebb játékidejű (legfeljebb 30 perc) családi társasokat és partijátékokat ajánlunk nektek szeretettel:

Mi okozza a legnagyobb fizikai fájdalmat a világon?

WMN Life – 2023. december 15. – DD

Ha a címben feltett kérdésre a válaszod a szülés, a herén rúgás vagy az, amikor éjjel rálépsz egy legókockára, akkor nem jársz ugyan messze az igazságtól, de vannak ezeknél fájdalmasabb tapasztalások a kutatók szerint (is).

4 izgalmas társasjátékot ajánlunk a fa alá – 1. rész

WMN Play – 2023. december 14. – DD

Dián Dóri ezúttal négy, hosszabb játékidejű, családi társast mutat nektek – mindet teszteltük, hogy titeket biztosan ne érjen csalódás.

20 évet ült ártatlanul gyerekei megöléséért: rekordösszegű kártérítést kaphat az anya

WMN Ügy – 2023. december 14. – DD

Kathleen Folbigget nyáron engedték ki a börtönből, miután modern tudományos vizsgálatokkal végre bizonyították ártatlanságát:

< 6 7 8 9 10 11 12 >