Beszélnünk kell!
Beszélnünk kell!

Beszélnünk kell! – A meddőségről és a lombikról – Krajnyik Cintiával

Beszélnünk kell! – 2023.11.30. – DTK

Krajnyik Cintiát másfél évvel ezelőtt diagnosztizálták endometriózissal és adenomiózissal. Azóta két nagy műtéten esett át, és megkezdte saját küzdelmét élete egyik legnagyobb vágyáért: egy kisbabáért. Erről is mesélt D. Tóth Krisztának és Orvos-Tóth Noéminek a Beszélnünk kell! legújabb epizódjában:

Beszélnünk kell! – Arról, milyen LMBTQ-emberként az élet – Milanovich Domival

Beszélnünk kell! – 2023.11.23. – DTK

„Én nagyon nem akartam leszbikus lenni” – mondja pszichológus-újságíró kollégánk a stúdióban a Beszélnünk kell! podcast ötödik évadának vendégeként. Egy beszélgetésben, amely több, mint fejlődéstörténet és több, mint "coming out sztori" - ez az epizód egy ember útjáról szól: önmagához. És közben korképet rajzol arról, hogy milyen ma Magyarországon az LMBTQ közösséghez tartozó emberként élni. D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi vendége: Milanovich Domi.

Beszélnünk kell! – A párkapcsolati erőszakról – Mózes Zsófival

Beszélnünk kell! – 2023.11.16. – DTK

Már eleve ahhoz hihetetlen erő kell, hogy az ember ki tudjon lépni egy bántalmazó kapcsolatból – hát még ahhoz, hogy sikerrel végigvigyen egy pert a bántalmazójával szemben, a fájdalmát erővé kovácsolva pedig segítsen másoknak is ezen az úton. A Beszélnünk kell! új epizódjában ezen a héten Mózes Zsófi történetét ismerhetitek meg:

Beszélnünk kell! – A depresszióról – Csepelyi Adrienn-nel

Beszélnünk kell! – 2023.11.09. – DTK

A depresszió rengeteg embert érint, mégis kevés szó esik arról, mit okoz valójában annak az életében, aki ezzel a betegséggel küzd. Csepelyi Adrienn a Beszélnünk kell! ötödik évadában most megtöri az ezzel kapcsolatos tabukat:

Beszélnünk kell! (évadpremier) – Az átsuhanó babákról – Filákovity Radojkával

Beszélnünk kell! – 2023.11.02. – DTK

Itt az új évad, és már nemcsak hanganyagban, hanem videón is! De nem ez az egyetlen újítás a Beszélnünk kell! podcast ötödik évadában; minden eddiginél mélyebb és személyesebb beszélgetések jönnek, D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi mellé minden epizódban csatlakozik egy WMN-vendég, a saját történetével. A premierben Filákovity Radojka, a téma: az elveszített, de soha el nem múló kisbabák.

Önmagában a jó szex nem jelenti azt, hogy a párkapcsolat is jól működik

Beszélnünk kell! – 2023.08.03. – FR

A szexhez és a szexualitáshoz való viszonyunk nagyon egyedi, olyan, akár az ujjlenyomatunk: nincs ugyanis két ember, akinek ugyanazt jelenti a közelség, az orgazmus, a gyengédség. Az viszont, ami az ágyban történik, sosem csak rólunk szól.

A szex soha nem csak két emberről szól – Beszélnünk kell! podcast (ÉVADZÁRÓ)

Beszélnünk kell! – 2022.12.01. – O-TN, DTK

A szex soha nem „csak” szex. És soha nem csak annyian „vesznek részt” egy aktusban, ahányan épp az ágyban vannak. A szexuális életünkben az egész múltunk leképeződik. De mi minden befolyásolja, amit és ahogyan intimitás közben megélünk? Erről beszélget az évadzáró podcastban D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi:

„Az emberi kínnál nincs nagyobb üzlet” – Beszélnünk kell! – Az önbecsülésről és önszabotázsról

Beszélnünk kell! – 2022.11.24. – O-TN, DTK

Sosem voltunk még annyira önmagunk fókuszában, sosem foglalkoztunk még annyit magunkkal, mint manapság, mégis –vagy épp ennek ellenére – nagyon nem vagyunk rendben magunkkal. Klasszikus tyúk-tojás eset ez: ahhoz, hogy szeretni tudjunk másokat, szeretnünk kell saját magunkat is. Ahhoz, hogy szeretni tudjuk magunkat, kell mások megbecsülése, szeretete is. A Beszélnünk kell! negyedik évadának e heti epizódjában D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi az önbecsülésről és az önszabotázsról beszélgetnek, hallgassátok meg, érdemes:

< 1 2 3 4 >