Szabó Anna Eszter cikkei

Összesen: 215 db cikk

„Egy nyugodt éjszakáért akár arcpakolást is csinálok a kakiból” – Az anyaság gusztustalan oldala, ahogy TI mondjátok

WMN Zizi – 2022. január 20. – SzAE

Fölevett poloska, tarkóig fosott kisded és arcba hányt anyu után most TI jöttök. Hajjaj, de még mennyire, hogy ti jöttök!

„Ezt a sorozatot receptre írnám fel mindenkinek!” – Elfogult ajánló a lassan véget érő This is us (Rólunk szól) című sorozatról

Kult – 2022. január 19. – SzAE

Szabó Anna Eszter szerint ez a sorozat a legjobb a világon. El is mondja, miért – gyorsan, mielőtt véget ér.

Az anyaság gyönyörű. Kivéve, amikor gusztustalan – Anyák igaz történetei csakis erős idegzetűeknek!

WMN Life – 2022. január 14. – SzAE

Vannak cikkeink az anyaság szépségéről, a csodáról, és arról, milyen felemelő anyának lenni. Ez az írás nem ilyen. Akinek könnyen felkavarodik a gyomra, vagy ragaszkodik a rózsaszínű szemüveghez, az ne olvassa el.

Intim önismeret és testkép az Instagramon – 3 magyar influenszer, aki segít megismerni és megszeretni magad (szubjektív válogatás)

WMN Zizi – 2022. január 13. – SzAE

Céltalanul görgetni az Instát időpazarlás és mentálisan káros. Ezzel együtt sokan csinálják. Bocsánat, csináljuk. Legalább alkalomszerűen. És ha már így van, akkor érdemes legalább olyanokat követni, akiktől akár még tanulhatunk is ezt-azt, és akiken keresztül önmagunkat is jobban megismerhetjük. Szabó Anna Eszter őket ajánlja:

Ahogyan most élem az életem, elősegíti-e azt, amit valóban szeretnék? – Változtass a mentális minimalizmus segítségével!

Holnap – 2022. január 13. – SzAE

Hogyan élhetnéd az életed úgy, ahogy valóban szeretnéd? Válaszolj a cikkben lévő kérdésekre, és a többit majd tudod magadtól.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség