Krajnyik Cintia

Krajnyik Cintia végzettsége szerint közgazdász, de amióta csak kilépett a munkaerőpiacra, újságíróként dolgozik. Pályája során vezetett már kerekasztal-beszélgetéseket és a Közös hang podcastműsort is, jelenleg a WMN social media csapatának vezetője. A filmek, sorozatok, portrék, interjúk és pszichológiai témájú cikkek mellett gyakran dolgozik saját élményanyagból, és ír olyan fontos témákban, mint a traumafeldolgozás, a női egészség, az endometriózis, vagy éppen a nehezített teherbe esés és a lombik. Amellett, hogy úgy véli, az írás számára gyógyító erejű, fontosnak érzi, hogy kendőzetlenül, tabuk nélkül adjon hangot olyan témáknak, amelyekről még mindig kevés a széles körben elérhető információ. Az írásnál csak enni szeret jobban. Várja, hogy kifejlesszék a nem hizlaló szénhidrátot.

Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 385 db cikk

„A lánybúcsú erőltetett, ócska és borzalmasan gagyi műfaj!” – de hogyan érdemes megszerveznünk, hogy mégse legyen az?

WMN Nyár – 2024. április 7. – KC

„Voltam én már mindenféle lánybúcsún, nem nagyon tudtok már nekem újat mondani” – mondja Krajnyik Cinti, aki megosztja saját tippjeit és tapasztalatait arról, hogyan ne fulladjon katasztrófába a buli. Újraolvasó.

A nemi sztereotípiákat sokszor észrevétlenül erősítjük a gyerekeinkben, akár már magzati korban

WMN Ügy – 2024. április 2. – KC

A nők hátránya nemcsak a tudományos területeken, de a munkaerőpiacon, sőt még családon belül is jelentős. Ennek okai egészen gyerekkorig és a társadalomban rögzült téves feltételezésekig vezethetők vissza.

Krajnyik Cintia: Köszönöm, hogy itt lehettem, de most egy időre búcsúzom!

WMN Life – 2024. március 29. – KC

Elmesélem, hogy kezdődött a WMN és az én közös utam, ami most újabb mérföldkőhöz érkezett. Búcsúzom, de csak egy időre, és még így sem teljesen. És semmiképpen sem örökre.

„Csak magzatpózban, sírva tudtam fohászkodni, hogy múljon el a fájdalom” – az endometriózis 190 millió nőt érint világszerte

WMN Egszsg – 2024. március 23. – KC

Az endometriózis diagnózisának felállítása az első tünetek megjelenésétől számítva az Egyesült Államokban átlagosan 11, az Egyesült Királyságban 7, míg itthon 4 évet vesz igénybe, és ennek nagyon súlyos következményei vannak.

Szörnyű átok a Von Erich pankrátorcsaládon: igaz történet a Vaskarom című film mögött

Kult – 2024. március 18. – KC

Március 21-én kerül mozikba a Vaskarom című, igaz történeten alapuló film a Von Erich pankrátorcsalád életéről, Zac Efron és Jeremy Allen White főszereplésével. A színészektől hihetetlen fizikai felkészülést igényelt a szerep, de mentálisan is kemény erőpróbákkal kellett szembenézniük, hogy méltó emléket állítsanak a fivéreknek, akiknek az életben még több tragédiával kellett megbirkózniuk, mint ami a filmben látható.

< 1 2 3 4 5 6 7 >