Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 328 db cikk

Más gyerekének a feldolgozatlan traumája, idővel a te gyereked fájdalmává válik

WMN Ügy – 2023. szeptember 26. – KC

Orvos-Tóth Noémi szerint ha traumáról beszélünk, általában valamilyen nagy horderejű, fájdalmas életeseményre gondolunk, és elfelejtjük, hogy a szeretet, a gyengédség, a figyelem elmaradása, az apró hiányok is negatívan befolyásolják a gyerekek fejlődését.

A kevesebb annyival több lett volna! – Megnéztük a Szexoktatás 4. évadát

Kult – 2023. szeptember 25. – KC

Krajnyik Cintia nagy izgalommal várta, hogy a moordale-i gimisek visszatérjenek, de nem azt kapta, amit várt. És nem csak azért, mert a középiskola bezárt. Vigyázat, a cikk spoilereket is tartalmazhat!

100 évig is élhetnénk, ha mindennek hátat fordítanánk, amitől az öröklétet reméljük

WMN Life – 2023. szeptember 23. – KC

„Amit az emberek a hosszú élet titkának vélnek, az vagy téves, vagy egyszerűen csak badarság. Nem a halált kéne megpróbálnunk kijátszani. Inkább élni kellene megtanulnunk” – mondja a felfedező, aki a 100 éves emberek titkát kutatja.

Nocebohatás: amikor az elme súlyosbítja a test tüneteit

WMN Egszsg – 2023. szeptember 16. – KC

A placebohatásról már mindenki hallott, de mi a helyzet a nocebóval, amikor a negatív előítéletek, félelmek kelnek életre a betegben?

Valami nagyon emberi, valami nagyon gyarló – Megnéztük a The Morning Show új évadának premierjét

Kult – 2023. szeptember 15. – KC

Bár a nyári hőség mindenkit megtévesztett, biztosak lehetünk benne, hogy az ősz beköszöntött, megérkezett ugyanis az elmúlt évek legjobb sorozatának, a „The Morning Show”-nak az új évada!

< 1 2 3 4 5 6 7 >