Krajnyik Cintia

Krajnyik Cintia végzettsége szerint közgazdász, de amióta csak kilépett a munkaerőpiacra, újságíróként dolgozik. Pályája során vezetett már kerekasztal-beszélgetéseket és a Közös hang podcastműsort is, jelenleg a WMN social media csapatának vezetője. A filmek, sorozatok, portrék, interjúk és pszichológiai témájú cikkek mellett gyakran dolgozik saját élményanyagból, és ír olyan fontos témákban, mint a traumafeldolgozás, a női egészség, az endometriózis, vagy éppen a nehezített teherbe esés és a lombik. Amellett, hogy úgy véli, az írás számára gyógyító erejű, fontosnak érzi, hogy kendőzetlenül, tabuk nélkül adjon hangot olyan témáknak, amelyekről még mindig kevés a széles körben elérhető információ. Az írásnál csak enni szeret jobban. Várja, hogy kifejlesszék a nem hizlaló szénhidrátot.

Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 388 db cikk

„A legtöbb diéta problémája, hogy nem lehet beilleszteni az ember működésébe”

Közös hang – 2024. május 25. – KC

Wossala Rozina és dr. Schwab Richárd a Közös hang – Új hullám című podcastban beszélgetett többek között az egészséges táplálkozásról, a fenntartható jó életről, a hedonizmusról és az evésről mint közösségi élményről. Bár első hallásra ezek a fogalmak komoly ellentmondásban állnak egymással, vendégeink erre igyekeztek rácáfolni.

„Nem mondanám, hogy nagyon magabiztos ember lettem”

Közös hang – 2024. május 11. – KC

B. Nagy Réka és Lakatos Márk a Közös hang – Új hullám legfrissebb epizódjában nemcsak stílusról, ízlésről, egyediségről beszélgettek, de arról is, hogyan lehet a második legszennyezőbb iparág mégis fenntartható.

„Nem érek rá 60 évig eljátszani, hogy mekkora baromi nagy arc vagyok”

Közös hang – 2024. április 27. – KC

Megújult köntösben tér vissza a Közös hang, ezúttal Közös hang – Új hullám címmel.

„A lánybúcsú erőltetett, ócska és borzalmasan gagyi műfaj!” – de hogyan érdemes megszerveznünk, hogy mégse legyen az?

WMN Nyár – 2024. április 7. – KC

„Voltam én már mindenféle lánybúcsún, nem nagyon tudtok már nekem újat mondani” – mondja Krajnyik Cinti, aki megosztja saját tippjeit és tapasztalatait arról, hogyan ne fulladjon katasztrófába a buli. Újraolvasó.

A nemi sztereotípiákat sokszor észrevétlenül erősítjük a gyerekeinkben, akár már magzati korban

WMN Ügy – 2024. április 2. – KC

A nők hátránya nemcsak a tudományos területeken, de a munkaerőpiacon, sőt még családon belül is jelentős. Ennek okai egészen gyerekkorig és a társadalomban rögzült téves feltételezésekig vezethetők vissza.

< 1 2 3 4 5 6 7 >