Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 87 db cikk

„Megkapom kritikaként, hogy miért foglalkozom mások életével” – Interjú a @megykisztoriba oldal alapítójával

WMN Life – 2021. december 5. – KC

Görbe tükröt mutat az influenszereknek és a közösségi oldalakon a követőikkel minden percüket megosztó felhasználóknak. Eleinte semmi tudatosság nem volt a videói mögött, inkább a környezetét akarta vele szórakoztatni, de aztán olyan gyorsan berobbant a TikTok- és az Instagram-oldala, hogy úgy döntött, megmutatja, ki is ő valójában. A @megykisztoriba karakterével, Ferencz Veronikával Krajnyik Cinti beszélgetett.

Van, akinek való, van, akinek nem – Tabuk nélkül az elektromos autózásról

Holnap – 2021. december 3. – KC

Lassan annyira megosztó téma, mint az „oltakozás” (na jó, annyira talán nem). Csaknem 40 ezer zöld rendszámos autó fut már az utakon, ezek fele tisztán elektromos meghajtású. De mire elég egy elektromos autó? Kinek való és kinek nem? Tényleg jobb a környezetnek? Miért dönt ma valaki úgy, hogy villanyautót vesz? Mi van a töltőkérdéssel? És az árával? Rengeteg a kérdés, összetett a téma, szakértőt kérdeztünk, érdemes elolvasni, mint mond:

Többszörös személyiség vagy ördögi manipulátor? – A Billy Milligan-ügy

WMN Life – 2021. november 28. – KC

Billy Milligan neve 1977-ben került be az amerikai köztudatba, amikor a huszonhat éves férfit az Ohiói Egyetem kampuszán elkövetett, három nő elleni erőszakos cselekménnyel vádolták meg. A férfi nem emlékezett tettére, azt állította, hogy egy másik, benne lakozó személyiség volt a tettes – egy, a huszonnégy közül.

Korhatáros tartalom: Ezek a WMN csapatának kedvenc szexjelenetei!

WMN SZEX – 2021. november 18. – KC

Emlékeztek, milyen volt Demi Moore és Woody Harrelson között a szexuális feszültség a Tisztességtelen ajánlatban? Mi igen, és még sok másik nagyon forró ágyjelenetre is. A kedvetekért (vagy a sajátunkért?) egy csokorba gyűjtöttük a legjobbakat!

„Tudom, hogy nézek ki. (…) Mit tudok tenni ellene? Állítsam meg az időt? Tűnjek el?” – Sarah Jessica Parker válaszolt a pikírt kommentelőknek

Kult – 2021. november 14. – KC

Még egy hónap, és bemutatják a Szex és New York folytatását. Krajnyik Cinti elmondja, ő miért várja a sorozatot annak ellenére, hogy sokan már látatlanban fanyalognak.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség