Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 746 db cikk

D. Tóth Kriszta: A védőháló értéke felbecsülhetetlen egy kezdő vállalkozó számára

WMN Life – 2024. március 20. – CSA

Megálmodtad? Szerinted működne, mégis visszatart valami? Nem tudod, kihez fordulhatnál tanácsért? A Visa ismét elindítja nemzetközi She’s Next programját Magyarországon, hogy támogassa a nők által vezetett kis- és középvállalkozások fejlődését.

Cseresznyevirágzás télen-nyáron? Létezik!

WMN Life – 2024. március 20. – CSA

Trópusi és december közepi szakura ünnep? Egyáltalán nem fantazmagória, mindkettő létezik!

Online randizás: tényleg nem csak kretének vannak fönn! – Ács Fruzsina és dr. Horváth Kitti a Popfilterben

Popfilter – 2024. március 18. – CSA

A WMN-csapatban többen is online társkeresőn találtak rá a szerelmükre – és olyan is akad, aki bár szórakoztató emlékeket köszönhet a műfajnak, végül nem ott várta a nagy Ő. Mindannyiunknak vannak rettenetes randisztorijaink, ám azt nem vitatjuk: még akkor is rengeteg pozitív hozadéka lehet a Tinder–Bumble-tengelynek, ha végül nem ott talál rád a szerelem.

„Ha eltiltod a gyereket a játéktól, azzal kiszakítod a közösségből is” – Kiss Imi a Popfilterben

Popfilter – 2024. március 11. – CSA

Szoktál szókeresőzni, cukorkákat tologatni vagy farmerkedni a telefonodon? Akkor rögtön két jó hírünk van számodra: az egyik, hogy te is online gamer vagy, a másik pedig, hogy a Popfilter legújabb epizódja neked is szól:

Ki kinek a kicsodája valójában? Őrült Disney-elméletek vagy tényleg minden mese összefügg?

Kult – 2024. március 9. – CSA

Szerinted van alapjuk ezeknek az elméleteknek?

< 1 2 3 4 5 6 7 >