Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 777 db cikk

Két bükkfa beszélget, ismered? Ja, ez nem vicc, sőt: kutatási eredmény

WMN Nyár – 2024. július 22. – CSA

Holdállás szerint szaporodó korallok, egyszerre ívó halak, vándorló madarak – mi okozza az élőlények szinkronizált viselkedését?

„A világ nem kell, de ezt a várost vittem” – Chappell Roan káprázatos világa

Kult – 2024. július 18. – CSA

Chappell Roan tavalyi lemeze most kezdi ostromolni a toplistákat, miután idei, Good Luck, Babe! című dalát felkapták a hallgatók. Sikersztori – furcsa iparági vargabetűkkel.

„Áldozatot hozok, de nem én vagyok az áldozat, hanem az állatok” – Lehet-e állatbarátabb a tojásipar?

WMN Ügy – 2024. július 18. – CSA

A Ketrecmentes Összefogás program keretében az egész Európát bejáró ingyenes, interaktív, virtuális valóságot is felhasználó Az Állatokért – Eurotour 2024 mozgó kiállítás július 24. és 26. között látható a Kopaszi gáton. Ennek kapcsán Zabezsinszkij Annával, az Una Terra Nonprofit Alapítvány programigazgatójával Csepelyi Adrienn beszélgetett.

Így óvd kedvenced a hőgutától: kánikulai útmutató kutyagazdáknak

WMN Nyár – 2024. július 17. – CSA

Lassan minden napra jut egy hír autóban hagyott, hőguta határán megmentett kutyákról – arról viszont talán kevesebb szó esik, hogy egyes kutyák és kutyafajták sokféle okból akár a lakásban is rosszul lehetnek a hőségtől, nemhogy az utcán. A hőguta percek alatt végezhet egy teljesen egészséges kutyával is.

Macskatetem, krokodil és halálos poén: a legbizarrabb futballtörténetek

WMN Life – 2024. július 13. – CSA

Miért van kitiltva a zeller a Chelsea stadionjából? Szürreális futballsztorik elásott macskáktól szerencsét hozó kutyaharapásig.

< 1 2 3 4 5 6 7 >