Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 746 db cikk

Csepelyi Adrienn: Varga Judit az elárult vagy az áruló?

WMN Ügy – 2024. március 27. – CSA

„Varga elmondta továbbá, hogy a nők egyenjogúságáról szóló »Isztambuli egyezmény egy politikai hiszti«, mert a nők nagyon jól vannak Magyarországon, nem kell választaniuk a család és munka között, és a kormány keményen fellép a családon belüli erőszak ellen is.”

Török rock, bantu punk, észt megőrülés és olasz ereszdelahajam – Budapest Ritmo-ajánló playlisttel!

Kult – 2024. március 26. – CSA

A Budapest Ritmo a szezon első zenei fesztiválja, ahol olyan csemegékre lelhetünk, amelyek új dimenziót nyitnak meg előttünk. Akár szó szerint is, hallgasd csak Csepelyi Adrienn ajánlóját…

Záró hangköz – Eötvös Péter halálára

Kult – 2024. március 25. – CSA

Nyolcvanesztendős korában elhunyt Eötvös Péter zeneszerző-karmester, a kortárs komolyzene világszerte nagyra becsült alakja. Csepelyi Adrienn búcsúzik tőle.

„Ha e-mailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek, és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

Popfilter – 2024. március 25. – CSA

Belesni egy elképesztően szórakoztató családi csetcsoportba – nagyjából ilyen érzés meghallgatni az e heti Popfiltert, amelyben a sok nevetés mellett azért bőven akad mélység is. Mit ad az online kommunikáció egy család életéhez?

„Nem baj, hogy nem ez a nevem?” – miért becézgetünk kényszeresen?

WMN Life – 2024. március 21. – CSA

Bizalmaskodó kollégák, ignoráns haverok, lekezelő családtagok: miért érzik oly sokan ennyire fontosnak a becézést, akár olyan áron is, hogy attól rosszul érzi magát az, akinek „kedveskedni” akarnak?

< 1 2 3 4 5 6 7 >