Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 635 db cikk

Londontól Bruges-ig: elkísértem a Budapesti Fesztiválzenekart európai turnéjára

Kult – 2023. május 24. – CSA

Csepelyi Adrienn elkísérhette a Budapesti Fesztiválzenekart európai turnéjuk egy szakaszán. Ha tudni akarod, milyen az élete ezeknek a csodálatos zenészeknek, Magyarország zenei nagyköveteinek, akkor olvasd el kolléganőnk izgalmas naplóját:

Csepelyi Adrienn: Ez itt a nullpont, ideje megbarátkoznod vele!

WMN Life – 2023. május 21. – CSA

„Papa mindig azt mondogatta, ha egyszer meghal, majd felvisz a zsebében pár szem kavicsot, és ledobja nekem, hogy tudjam, van-e mennyország. Úgyhogy jobbnak látom takaros rendben tartani a szerszámaimat, nehogy Papa egy kaviccsal adja tudtomra: trehány vagyok.”

„Szerintem létezik szülőföldillat” – Legkedvesebb virágos illatemlékeink

WMN Life – 2023. május 20. – CSA

Az életünk csupa illatemlék: tulajdonképpen minden nagyobb életeseményünket virágok kísérik a születéstől a temetésig. Most, hogy minden virágzik, és a levegő illatorgiában fürdik, felidézzük, titeket hová repít vissza egy-egy virág illata.

„Ez a dal rajtam kívül sok-sok ember szívügye lett” – BÖBE-klippremier

Kult – 2023. május 18. – CSA

Hatalmas stáb, rengeteg díszlet, színész, sőt egy vízilabdacsapat: mi kell még? Hát BÖBE! Kattints, és nézd meg az új klipjét nálunk.

„Ahhoz, hogy jól legyek otthon, nekem kell tartanom magam valamire” – Borbély Alexandra a Popfilterben

Popfilter – 2023. május 15. – CSA

Színház, film, Mellékhatás, anyaság, önkép, identitás, TED-előadás és egy őrült kaland a végére: Borbély Alexandrát élvezet hallgatni, bármiről beszél!

< 1 2 3 4 5 6 7 >