Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 310 db cikk

„Egyszer egy negyedikről ledobott kishűtő verte fel az éj csendjét” – Így mennek az agyunkra a szomszédaink

WMN Zizi – 2021. április 8. – CSA

„Kitalálta, hogy elástuk a nevelőapámat a kertben.” És ez még csak egy a sztorik közül. Előre szólunk: egyes pontokon nem tudod majd eldönteni, sírva röhögsz vagy röhögve sírsz.

„Tudok mit kezdeni a rajongással, csak nem mindig jön jókor” – Járai Márk a Popfilterben

Podcast – 2021. április 5. – CSA

Új Halott Pénz-lemez sok-sok klippel, közös alkotómunka Bereményi Gézával, biológiai kísérletek és konyhaművészet – minderről szó esik a mai Popfilterben. Járai Márk talán még soha sehol nem mesélt ilyen sokat magáról, hallgassátok szeretettel! Még az is kiderül, mit főzne Cseh Tamásnak, ha egy időgép segítségével meghívhatná vacsorára.

„Minden alkalommal ugyanúgy hat rám, mint amikor először hallgattam” – A tökéletes húsvéti playlist, ha valami különlegesre vágysz

WMN Life – 2021. április 2. – CSA

Ha szükséged van egy kis (sok) energiára, lelki feltöltődésre és nyugalomra, ne menj tovább: Csepelyi Adri a kedvenc, húsvéthoz köthető zeneművükről kérdezte a hazai és nemzetközi komolyzenei élet szereplőit, és összeállított nektek egy ünnepi lejátszási listát.

„A Budapest környéki hegyvidék szinte megtelt” – Ökölszabályok (nem csak) kezdő túrázóknak

WMN Ügy – 2021. április 2. – CSA

Hol büntethetnek meg, ha letérünk az erdei útról? Gyűjthetünk-e medvehagymát, gombát, virágokat? Mit tegyünk, ha bográcsozni szeretnénk a szabadban? Hová tilos behajtanunk autóval, motorral vagy akár biciklivel? Szakember segítségével szedtük össze a legfontosabb túrázási szabályokat – hogy a húsvéti kirándulással semmiféle kárt ne okozzunk.

Lisztből és vízből hús? Igen! – Házi szejtán „mosással” – nem csak vegáknak

WMN Life – 2021. április 1. – CSA

Csepelyi Adri és Szabó Anna Eszter korszakalkotó kísérletei a konyhában: húsízű nem hús készítése videócseten. Ez aztán a szórakoztató közszolgálat!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség