Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 773 db cikk

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

Popfilter – 2024. április 1. – CSA

Hogyan lehet két lábbal a földön állni, ha minden online mozzanatodat sok százezer ember követi? B. Nagy Rékának sikerült. És ez nemcsak hat mentett kutyájának jó, hanem nekünk is.

„A mai egoista világban valóban nagy kincs az önálló kenyérkereset” – Nők a postán

Kult – 2024. március 29. – CSA

A Magyar Posta, ahol jelenleg is kiemelkedően magas a női munkavállalók aránya, a vezető pozíciókban pedig nagyságrendekkel több a nő, mint a legtöbb területen idehaza, már a múlt századfordulón belátta: hatalmas szükség van a női tudásra és energiára.

Csepelyi Adrienn: Varga Judit az elárult vagy az áruló?

WMN Ügy – 2024. március 27. – CSA

„Varga elmondta továbbá, hogy a nők egyenjogúságáról szóló »Isztambuli egyezmény egy politikai hiszti«, mert a nők nagyon jól vannak Magyarországon, nem kell választaniuk a család és munka között, és a kormány keményen fellép a családon belüli erőszak ellen is.”

Török rock, bantu punk, észt megőrülés és olasz ereszdelahajam – Budapest Ritmo-ajánló playlisttel!

Kult – 2024. március 26. – CSA

A Budapest Ritmo a szezon első zenei fesztiválja, ahol olyan csemegékre lelhetünk, amelyek új dimenziót nyitnak meg előttünk. Akár szó szerint is, hallgasd csak Csepelyi Adrienn ajánlóját…

Záró hangköz – Eötvös Péter halálára

Kult – 2024. március 25. – CSA

Nyolcvanesztendős korában elhunyt Eötvös Péter zeneszerző-karmester, a kortárs komolyzene világszerte nagyra becsült alakja. Csepelyi Adrienn búcsúzik tőle.

< 4 5 6 7 8 9 10 >