Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 477 db cikk

„Csak a friss és éles fájdalom képes elérni bármit is” – Tove Jansson, a múminok megalkotója

Kult – 2022. március 4. – CSA

Szabadság, tökéletlenség, elfogadás, feltétel nélküli szeretet és kaland: amit az életről tudni lehet, az mind benne van a múminok történeteiben. Csepelyi Adri elmeséli, miért imádja őket annyira.

Csepelyi Adrienn: Mit lehet kezdeni a szuperhősös ovis hátizsákokkal, amelyek életeket cipelnek?

WMN Life – 2022. március 1. – CSA

Hogy lehet jól segíteni? Mit szabad? Mi a jó? Hogy illik beszélni róla? Valaki mondja meg, mi a forgatókönyv, mit lehet kezdeni ezzel az egésszel, a síró kisgyerekekkel és anyákkal, a szuperhősös ovis hátizsákokkal, amelyek életeket cipelnek?

„Nem gondolom, hogy replika vagyok, de egy replika sosem gondolja magáról, hogy replika” – Schoblocher Barbara a Popfilterben

Popfilter – 2022. február 28. – CSA

Egy összeesküvés-elmélet szerint a Blahalousiana énekesnőjét kicserélték, és már nem ő, hanem a hasonmása lép fel a zenekarral. Biztosíthatunk mindenkit: a Popfilter stúdiójában az igazi Schoblocher Barbara járt!

„A disztópia lánctalpakon idemászott, bele a képünkbe” – Megnéztük Pálfi György Mindörökké című filmjét

Kult – 2022. február 27. – CSA

„Amikor kedden este Pálfi György azt mondta a Puskin mozi színpadán, hogy hét éve, a forgatás kezdetén ez még egy távoli disztópiának tűnt, mára viszont sokkal közelebb jött, Putyin vélhetően már felvette azt a videót, amelyben bejelenti Ukrajna lerohanását.”

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség