Popfilter
Popfilter

„Húsz évemet elpazaroltam komplexusokra, parákra, felesleges félelmekre” – Pataki Ági és Karafiáth Orsolya a Popfilterben

Popfilter – 2021.03.08. – CSA

A mai Popfilterben annyi a felemelő és megszívlelendő gondolat szépségről, önelfogadásról és az öregedéshez való viszonyunkról, hogy legszívesebben receptre írnánk fel mindenkinek az adást!

„Volt olyan forgatás, ahol felváltva bőgtek a stábtagok” – Kadarkai Endre a Popfilterben

Popfilter – 2021.03.01. – DD

Rengetegen kértétek, most végre itt van: a Popfilter mai részében Csepelyi Adri Kadarkai Endrével beszélget!

„Nem Tibi akartam lenni, nem azért mentem oda, hogy helyette legyek, hanem hogy érte” – Varga Livius és Bodor Áron a Popfilterben – Évadpremier!

Popfilter – 2021.02.22. – DD

Elstartolt a Popfilter harmadik évada! A premieradásban Csepelyi Adri Varga Liviusszal és Bodor Áronnal beszélget a raktárkoncertekről, Kiss Tibiről, szövegírási módszerekről, a zenészeket „dolgozni” küldő kommentelőkről, és sok más érdekes dologról, hallgassátok szeretettel:

„Fejre állhatunk itt a zongoránkkal, a világ zeneiparában egy mérce van: a pénz” – Presser Gábor a Popfilterben

Popfilter – 2020.12.14. – CSA

Mit szólnátok egy kis ünnepi meglepetéshhttps://wmn.hu/admin/article/archived/ez? Mondjuk, egy óra Presser Gáborral? Minden kívánságotok így teljesüljön!

„A hazugság nem tud magán nevetni” – Szabó T. Anna a Popfilterben

Popfilter – 2020.12.07. – CSA

A Popfilter évadzárója igazi jutalomjáték volt: sírós-nevetős történetek hazáról, szavakról, szülésről, írásról és egy különleges névről Szabó T. Annával, akit hallgatni minden percében arany.

„Nem baj, ha varázstalanítod a popzenét, kevesebben fognak elájulni tőle” – Lovasi András a Popfilterben

Popfilter – 2020.11.30. – CSA

Ültesd le Lovasit bő egy órára, és beszéltesd. Állati nehéz, de nagyon hálás feladat, hallgasd csak, milyen izgalmasakat mondott Csepelyi Adrinak!

„Nagyon sikeresen morzsolom le a saját hallgatóságomat” – Závada Péter a Popfilterben

Popfilter – 2020.11.23. – CSA

Rapperként lett sztár, de szívesen dolgozik operettek szövegkönyvén is, közben pedig az egyik legnépszerűbb és legelismertebb költőnk. És milyen jó, amikor mesél magáról!

< 4 5 6 7 8 9 10 >