Keresés

A keresett kifejezés: "chripkó"

Összesen: 201 db találat

Kun-Welsz Edit: „Egyszerűen csak szerettem számolni, és nem értettem, hogy ezzel mi a baj”

WMN PWR – 2023. május 23. – DTK

A Tőzsdecápákban és A Wall Street farkasában feltűrt ingujjban kiabáló férfiak, na meg a társadalmi és családi közegünk olyan erős sztereotípiákat masszíroznak belénk, hogy sok lány ezért nem meri (vagy akarja) a pénzügyi szakma befektetési területeit választani. Most bemutatunk egyet, aki szembement ezzel. D. Tóth Kriszta beszélgetett Kun-Welsz Edittel, olvassátok el, érdemes:

„Meg kell tanulniuk ellátni magukat”

WMN Ügy – 2023. május 17. – KK

A világon egyedülálló Mirella és Melodi, a kétpetéjű ikerpár esete: nem egyszerre, de végül mindkettejüknél diagnosztizálták az SMA-t, vagyis gerinc eredetű izomsorvadást. Szüleik óriási erővel küzdenek értük, és őket is erre tanítják. Ennek köszönhető, hogy egyikük nemsokára újra járni fog, és a másik kislánynak is 50 százalék esélye van rá.

„Mindegyik lombikunkból tanultam valamit” – Interjú HeyJulie-val

WMN Egszsg – 2023. május 14. – KC

Inzsöl Júliát, azaz HeyJulie-t sokan ismerhetik már a közösségimédia-felületeiről, főként azok, akik érintettek a fájdalmas menstruációban, az endometriózisban, vagy termékenységi gondokkal küzdenek. Olvassátok el Krajnyik Cintia vele készült interjúját!

Alina Pash: „Nem viselek álcát azért, hogy mindenki szeressen. Majd én szeretek mindenkit”

Kult – 2023. május 12. – CSA

„És ez az, amiért én harcolok: hogy lássuk, egy ország nem egyenlő annak kormányával. Hogy esélyt kell adnunk magunknak a másik megértésére.”

„Mi vagyunk az ágy mellett a senki és a minden” – Égési sérült gyerekek pszichés gondozása a Bethesdában

WMN Ügy – 2023. május 5. – SzHA

Egy súlyos égési sérült gyerek esetében a lélek olykor több sebet cipel, mint a bőr – épp ezért elengedhetetlen a betegek pszichés kezelése is, amit a Bethesda-kórházban speciális módszerek segítségével végeznek.

Szülészeti erőszak egy apa szemével: Próbáltam megteremteni azt a világot, amiben lennie kellett volna

WMN Ügy – 2023. május 4. – KK

Az apák szerepét és megélését méltatlanul elhanyagoljuk, amikor a szülésekről beszélünk, pedig lehet, hogy éppen az ő bevonásuk, felkészítésük segítene mindenkinek kezelni a nehéz helyzeteket.

„Amikor az ember otthon sem elég, akkor hogyan szeresse önmagát?” – Interjú dr. Fekete Andrea orvos-kutatóval

WMN PWR – 2023. május 2. – KAd

Tabuk nélküli, megrendítően őszinte interjú egy fantasztikusan sikeres magyar kutatóval:

Színész Bob: „Kinek fontosak a cigányok valójában? Senkinek. A cigányoknak.”

Kult – 2023. április 29. – GyD

Magyarország egyik legelismertebb slammere. Független színész, aki számos játékfilmben, rövidfilmben, színházi előadásban játszott. Roma aktivista, aki megalapította a Tudás6alom nevű társulatot, és húsz éve járja a falvakat, hogy hátrányos helyzetű gyerekeknek rendhagyó irodalomórákat tartson. Mégis csak most érti úgy, amikor a Háromezer számozott darab című nagyjátékfilm mozikba került, hogy eljutott a csúcsra. Mert ebben a filmben olyanokat mond, amiket előtte senki sem mert megfogalmazni.

WMN-kvíz: Melyik koncert illik a személyiségedhez?

WMN Play – 2023. április 2. – CSA

Akarod tudni, melyik zenei műfajt kellene kipróbálnod? Gyere, Csepelyi Adrienn segít bővíteni a palettádat!

„Annyira nem voltak vészesek a kapcsolataim, mint ahogy a szövegeinkből tűnhet”

Kult – 2023. március 19. – PZs

2021-ben egy karanténkoncerttel indult a Pandóra Projekt, azóta pedig sorra járják az ország színpadait. Pichler Zsófi az énekes-dalszerző Végh Jankával beszélgetett.

< 1 2 3 4 5 6 7 >