WMN KNYHA
ÚJ! ÚJ! ÚJ! Elindult a WMN napi hírlevele! Iratkozz fel
WMN KNYHA

Pizza, focaccia, pane… Gennaro Contaldo megtanít az olasz kenyérsütés titkaira

WMN KNYHA – 2023.02.19. – FR

Olaszországban állítólag több mint 1500 féle kenyeret árulnak, és minden régiónak – sőt olykor városnak, falunak, de még pékségnek is – megvan a maga kenyérkülönlegessége. Gennaro pedig megmutatja, hogyan készítheted el őket.

Kívül szenes, belül fagyott rántott hús és paradicsomszószba darált ujj

WMN KNYHA – 2023.02.19. – TF

A finom falatok mellett brutális események és véres drámák helyszíne is lehet a konyha. A mi konyháink mindenképpen. Elmeséljük a legdurvább konyhakatasztrófáinkat – aztán ti jöttök!

Falatozás Vénusz istennő köldökéből – Töltött tészták a világ körül

WMN KNYHA – 2023.02.13. – PZs

Szerzőnket gyengéd vonzalom fűzi a töltött tésztabatyukhoz. Ugye, nincs egyedül?

Gluténmentes, egészséges és olcsó tekercsalapok – recepttel

WMN KNYHA – 2023.02.10. – FB

Amikor elmeséltem a vörös lencse receptjét egy barátnőmnek, hüledezve kérdezte: „Ez tényleg ilyen egyszerű?!” És hogy miért nem sütök ilyet mindennap. Mert eddig nem tudtam, hogy lehet! Na de majd most!

„Aki nem tanulja meg az asztal tiszteletét, az kötődni sem tanul meg igazán” – Interjú Lajos Marival

WMN KNYHA – 2023.02.05. – FR

Lajos Mari – aki generációknak „fogta a kezét” a konyhában szakácskönyvein keresztül – maga a nagybetűs életszeretet és kedvesség. Fogadjátok szeretettel ezt az ízes-illatos beszélgetést hazánk legendás gasztronómiai szerzőjével:

Könnyed nyár a télben: mennyei halas taco hamis guacamoléval

WMN KNYHA – 2023.01.25. – DD

Hogy miből készül a hamis guacamole avokádó helyett? Az alábbi receptből kiderül:

Így vált alsó polcos termékből praktikus kedvenccé a dobozos sör Amerikában

WMN KNYHA – 2023.01.24. – MZS

Ti melyiket szeretitek jobban: a dobozost vagy az üvegest?