Nyílt lapokkal
Nyílt lapokkal

Nyílt lapokkal: Lehet erőszakmentesen is színházat csinálni. Itt az élő példa!

Nyílt lapokkal – 2023.06.05. – SzAE

Eljött a pillanat, itt a Nyílt lapokkal évadzáró adása! A nézői kérdésekre ezúttal Tenki Réka, Takács Nóra Dia, Máthé Zsolt és Friedenthal Zoltán válaszoltak.

Nyílt lapokkal: a szellemek vidéken laknak

Nyílt lapokkal – 2023.05.29. –

Hámori Gabriella – saját elmondása szerint kiskutyapisis nadrágban – vitte a házigazdai szerepet a Nyílt lapokkal e heti adásában, és ezzel a gyors vallomással megalapozta a hangulatot: Bajomi Nagy György, Kókai Tünde és Polgár Csaba mind nagyon őszintén meséltek, vicces és komoly témákban is.

Nyílt lapokkal: A színész ne menjen pszichológushoz?

Nyílt lapokkal – 2023.05.22. – SzAE

Egyik szemünk sír, a másik nevet. Sír, mert lassan véget ér a Nyílt lapokkal első évada (azért még lesz két rész ezen kívül!), és nevet, mert itt az új epizód! Nézzétek meg Csákányi Eszter, Mácsai Pál, Zsigmond Emőke és Patkós Márton beszélgetését!

Nyílt lapokkal: A béka s.gge alól kezdünk minden új szerepet

Nyílt lapokkal – 2023.05.15. – DD

Ki bizonygatja a mai napig, hogy ő igenis színész? És ki tud torkaszakadtából üvölteni, ha igazságtalanságot lát? Többek közt ezekre is választ kapunk a Nyílt lapokkal mai epizódjából, amelyben minden benne van, amiért szeretjük ezt a műsort: mélységek, magasságok és hatalmas röhögések. Nézzétek meg, érdemes!

Nyílt lapokkal: A színpadon megérzem, hogy ott baloldalt engem valaki utál

Nyílt lapokkal – 2023.05.08. – SzAE

Ha jót akartok magatoknak, nézzétek meg a Nyílt lapokkal legújabb adását!

Nyílt lapokkal: Ha fenéken bök egy bácsi egy bottal, az dühítő, de vicces is

Nyílt lapokkal – 2023.05.01. – DD

A mai adásból többek között kiderül, hogy a színészek szerint meg lehet-e bocsátani a megcsalást, zavarja-e őket, ha szexről beszélnek, és hogy kit bökött hátsón egy bácsi a botjával. Csuja Imre házigazdaként, Csákányi Eszter, Szandtner Anna és Bajomi Nagy György pedig vendégként válaszol a nézői kérdésekre.

Nyílt lapokkal: Voltál már szerelmes a munkatársadba? – Hajjaj! Ez egy ilyen szakma…

Nyílt lapokkal – 2023.04.24. – TF

A műsor, ami spontán barkácsworkshoppá alakul át egy ponton, és amiből kiderül, hogy a négy beszélgetőpartnerből hárman többször is megbuktak a középiskolában. De vajon ki az a három? Zsigmond Emőke, Gálffi László, Borsi-Balogh Máté és Jéger Zsombor játszik egészen nyílt lapokkal.

Nyílt lapokkal: Amelyik színház nem akar politizálni, az langyos

Nyílt lapokkal – 2023.04.17. – DD

Mit lehet kezdeni a rajongók kéretlen szerelmes üzeneteivel? Kell a színháznak politizálnia? Többek között ezeket a kérdéseket is átbeszéli a Nyílt lapokkal következő adásában Pogány Judit, Józsa Bettina, Ficza István és Polgár Csaba.

< 1 2 >