Holnap
Holnap

Egy riksa volt az otthona, ma világsztárok tervezője Jánosi Tilda – „Az álmok arra vannak, hogy megvalósítsuk őket”

Holnap – 2022.01.29. –

Mintha csak a magyar népmesék egy különösen kedves epizódja lenne ez az okos és szorgalmas lányról, aki a szíve mélyén pontosan tudta, mit szeretne az élettől, és addig járt utána, amíg meg nem valósult a legszebb álma. Az erdélyi Jánosi Matilda történetét Kégl Ági hozta el nektek.

Steiner Kristóf: Hagyjuk már abba az esztelen gyűjtögetést, beszerzést, tukmálást!

Holnap – 2022.01.16. – SK

Kristóf és Nimi egy rendhagyó karácsonyi ünneplés után nagy elhatározásra jutott: „Egy esztendőn át, jövő karácsonyig nem vásárolunk semmit, amire nincs feltétlenül szükségünk.” Hogy miért és hogyan szeretnék ezt megvalósítani, azt elolvashatjátok itt:

Ahogyan most élem az életem, elősegíti-e azt, amit valóban szeretnék? – Változtass a mentális minimalizmus segítségével!

Holnap – 2022.01.13. – SzAE

Hogyan élhetnéd az életed úgy, ahogy valóban szeretnéd? Válaszolj a cikkben lévő kérdésekre, és a többit majd tudod magadtól.

A maradék nem nyűg, hanem lehetőség – Pofonegyszerű receptek ételpazarlás ellen

Holnap – 2022.01.08. – SzAE

Nem dobunk ki ételt. Ételt nem dobunk ki. Ki nem dobunk ételt.

A fenntartható fejlődés önmagában egy paradoxon – Hogyan lehet mégis zöld egy nagyvállalat?

Holnap – 2022.01.08. – KC

Mindenki a fenntartható fejlődést emlegeti, valójában viszont nem a fejlődésről kellene beszélni, hanem arról, hogyan „vegyünk vissza”. De miként egyeztethető ez össze egy profitorientált nagyvállalat működésével?

„Ez az ember nem normális, ha meghívod magadhoz, sast telepít a borospincédbe!” – Kedvenc idézeteink a 97 éve született Gerald Durrelltől

Holnap – 2022.01.07. – KAd

Az amatőr természetbúvár, a milliók kedvencének esze ágában sem lett volna könyveket írni, ha nem lett volna szüksége pénzre állatmentő misszióihoz. Regényeit olvasva egészen hihetetlen, hogy nem voltak irodalmi ambíciói. Emlékezzünk rá pár zseniális gondolatával:

„Száz százalék, hogy mind kurv@ra meg fogunk halni!” – A Ne nézz fel! a Netflixen igenis fontos film, minden hibája ellenére

Holnap – 2022.01.05. – SzAE

Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio kétségbeesett ordítása vagyunk.

„Amíg az emberek állatokat mészárolnak, addig egymást is pusztítani fogják” – Az állatvédelem története

Holnap – 2022.01.05. – HFB

„A kérdés nem az, vajon képesek-e érvelni. Nem is az, hogy tudnak-e beszélni. Hanem az, hogy képesek-e szenvedni?” A választ mindannyian tudjuk. De vajon tényleg tudjuk mindannyian?

< 3 4 5 6 7 8 9 >