Wilson Luca cikkei

Összesen: 40 db cikk

Szakadt cuccokban járni továbbra is menő, de a hajléktalanok megítélése alig változik

WMN Life – 2023. június 10. – WL

Fentről lefelé vagy lentről felfelé csorog a divat? Vagy ezek az elméletek már a múlthoz tartoznak, mert a technológia és a tömegtermelés mindent megváltoztatott?

A szépség nem csak előnyökkel jár – Ma 48 éves Angelina Jolie

Kult – 2023. június 4. – WL

Ki lehet-e törni „a szexi akcióhős” és „a végzet asszonya” szerepekből? Erről ír Wilson Luca, miközben azt is elárulja, mi az a három dolog, amely biztosan közös benne és Angelina Jolie-ban.

Szürkezóna a szexmunkában: ezen múlik, hogy kit tartanak prostituáltnak

WMN Life – 2023. május 28. – WL

Szexmunkának számít az erotikus tánc, a webcam, a lábfotók vagy a használt bugyik árusítása? Úgy tűnik, a kategóriák folyamatosan változnak, az előítéletek viszont nem.

„Idegesek, ha látnak?” – Ma 62 éves Dennis Rodman, a Féreg

Kult – 2023. május 13. – WL

„Tátott szájjal bámultam kis tiniként, ahogy ez az izmos csávó teliaggatja magát piercingekkel, és kisminkelve pózol aktuális barátnőjével a vörös szőnyegen. Kicsit össze is voltam zavarodva: tehát akkor ezt is lehet? A saját szabályaid szerint öltözni, kinézni, mozogni a publikus térben?” – Wilson Luca a botrányos kosárlabda sztárról, aki mintegy 30 évvel előzte meg a korát.

Wilson Luca: Van abban valami forradalmi, amikor egy nő tetovál ki egy másik nőt

WMN Life – 2023. május 2. – WL

Szerzőnk egy budapesti kis szalonban tartja tű alá a karját, képzeletben viszont bejárja a Fülöp-szigeteket, Tahitit és Észak-Amerikát, felidézi a leghíresebb tetovált nők történetét. Nagyon más jelentések, nagyon más kontextusok, valami mégis összeköti őket.

< 2 3 4 5 6 7 8 >