Wilson Luca cikkei

Összesen: 40 db cikk

Hókuszpókot bántotta az anyja? Ursulát elhagyta a szerelme? – A gonoszság eredettörténete óriási üzlet

Kult – 2023. december 9. – WL

Joker, Snow elnök, Demóna – napjainkra filmes trenddé vált annak bemutatása, miért lett valaki gonosz. Mik az előnyei és a veszélyei ennek a műfajnak? És mi a helyzet a valós sorozatgyilkosok bemutatásával? Ők érdemelnek ennyi képernyőidőt? Wilson Luca a kegyetlenség eredettörténeteiről.

Wilson Luca: Felnőtt pillanatok, amikor legszívesebben visszabújnék anyám méhébe

WMN Life – 2023. december 2. – WL

Szép csendben feláll a történetünk, amelyben nincs mesés gazdagság, fényes hírnév, és úgy általánosságban, semmi, de semmi rendkívüli vagy grandiózus, mint gyerekként hittük. Csak színtiszta, felnőtt élet.

Segítség, a szüleim összementek! – És velük együtt a saját igényeim is gyerekként

WMN Life – 2023. november 26. – WL

Wilson Luca elolvasta Bibók Bea Ellopott gyermekkor című könyvét, és a parentifikáció kapcsán sok mindenben magára ismert. Úgyhogy leült, hogy fiktív levelet írjon a pszichológusnak!

Wilson Luca: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Másokon

Kult – 2023. november 13. – WL

Párkereső és páros vetélkedők, túlélő vetélkedők, énekes-táncos vetélkedők, verekedős vetélkedők, na meg a realityk. Mitől olyan népszerűek? Mit adnak nekünk, és mit vesznek el tőlünk?

Az akadálymentesítés a fejekben kezdődik, és aztán jöhetnek a rámpák

WMN Ügy – 2023. október 26. – WL

Van, aki nem tud rajzolni, más dadog, vagy éppen a számolás okoz számára nehézséget. Valamilyen szintű mássága mindenkinek van, ezzel a szemlélettel talán könnyebb együtt érezni azon társainkkal is, akik szembetűnőbb akadályokkal küzdenek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >