Ujvári Bea cikkei

Összesen: 38 db cikk

Gyűjtőszenvedély – Semmi sem felesleges!

WMN Life – 2016. január 11. – UB

Ugyan, ki nem gyűjtött soha semmit életében? Bélyeg, szalvéta, Matchbox, díszpárna, fotó, kavics, GI Joe, aztán később műtárgy, régi autók, milliók... (csak viccelünk – vagyis álmodozunk). A kérdés az, hogy mire jó az a sok cucc, amit az ember felhalmoz(ott) az évek során?

Nemcsak a fának, hanem az egész otthonodnak dukál az ünnepi díszítés! – Tippek, képek, történetek

Zizi – 2015. december 23. – UB

A karácsonyfa feldíszítésével szimbolikusan is elkezdődik az ünnep, főleg a gyerekek számára! (Értsd: végre oda lehet osonni, lelopkodni néhány szaloncukrot a fáról, amíg a szülők a vendégekkel vannak elfoglalva...) A karácsonyi díszítéshez Ujvári Bea ad praktikus tanácsokat és hasznos tippeket.

Vissza a romantikát a postaládákba! – Karácsonyi kártyák kreatívan

WMN Life – 2015. december 12. – UB

Neked mi van a postaládádban? Nálunk kéretlen reklámok és még kéretlenebb csekkek. Igazi örömünnepnek számít, ha véletlenül jön valami személyre szóló, amiért nem kell fizetni. Szerintünk itt az ideje, hogy visszakerüljön a romantika a postaládákba, méghozzá saját kézzel készített üdvözlőlapok formájában.

Fotelbotox – Ennyibe kerül felújíttatni a kidobásra ítélt bútordarabokat

WMN Life – 2015. december 7. – UB

Mi kerül ezen ennyibe? – fordul meg az ember fejében egy-egy felújított „vintage" bútordarabot látva. Hogy mi? Hát ez. És még így is sokszor megéri! Három fotel, három történet, három költségvetés.

Bőrkarkötő és csatos üveg – Mi minden kerülhet az adventi koszorúra?

WMN Life – 2015. november 28. – UB

Na, akkor álljunk neki annak a „karácsonyi csodavárásnak"! Ráhangolódásként mondjuk, jöjjön egy jó kis adventi koszorú. Ujvári Bea hozott egy sor idei trendet és tippet. Nyugodtan elrugaszkodhatsz a megszokott színektől és díszektől, a koszorúra szinte bármi rákerülhet.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség