Takács Krisztián cikkei

Összesen: 18 db cikk

Használati utasítás a férfiakhoz BL-döntő idejére

WMN Life – 2015. június 6. – TK

Krisztián szerint a nőknek otthon a helyük, kivéve, ha BL döntő megy, mert akkor menjenek el otthonról, már ha kedves az életük. De csak miután bekészítették a kaját meg a piát. Még szerencse, hogy viccel. Ugye? Ugye???

Miért tart valaki kutyát, ha macskája is lehet?!

WMN Life – 2015. május 20. – TK

Takács Krisztián macskarajongó. Nagy szerencséje, hogy ezt eddig nem tudtuk róla. No, de mi annyira toleránsak és nyitottak vagyunk itt a wmn.hu-nál... Ezért megengedjük neki, hogy elmondja érveit a macskákért – a kutyák ellenében. Egyszer.

Focista mondta vagy tudós? Találd ki!

Zizi – 2015. május 12. – TK

Vajon te el tudod dönteni, hogy a cikkben szereplő 15 szellemességet ki mondta? Tudós vagy focista? Próbáld ki magad, és meg fogsz lepődni! Kiváló szórakozás BL elődöntők unalmasabb perceire.

Takács Krisztián: Drága sógornőm!

WMN Life – 2015. május 6. – TK

Rendhagyó születésnapi ajándékkal készült szerzőnk, Krisztián a sógornőjének. Ez a levél sok minden. Tükörbenézés, számvetés, bocsánatkérés, tisztelégés. Reméljük elér oda, ahová szánják...

Krisztián és a csokoládéhab, bocsánat: „Mousse au Chocolat"

WMN Life – 2015. május 3. – TK

Vasárnapra csokihab, de nem ám akármilyen! Az a fajta, amit franciául kell kimondani, úgy kell ekészíteni és megenni is. Mondjuk mi nagyon bírjuk, de csak ha más csinálja meg helyettünk.

< 1 2 3 4 >

WMN közösség