Takács Krisztián cikkei

Összesen: 18 db cikk

Takács Krisztián: A prosztatavizsgálat

WMN Life – 2015. július 17. – TK

Igen, ez a cikk arról szól, ami a címében van. Ajánljuk mindenkinek, akinek nincs prosztata problémája, valamint annak is, akinek van, és elég lelkierőt érez ahhoz, hogy olvasson róla. És közben sírjon és nevessen egyszerre.

Áj láv, Budapest!

WMN Life – 2015. július 11. – TK

A wmn.hu egyik szerzőjét szentimentálissá tette a honvágy. Krisztián a nyári hónapokat rendszerint külföldön tölti munkával. Onnan küldte ezt az írást, amely egy mámoros ligeti nap emlékébe bújtatott szerelmeslevél Budapest számára.

A nyár 6 legnagyobb vizuális környezetszennyezése – és egy ráadás

Zizi – 2015. június 21. – TK

A kőművesdekoltázstól a csúnyatetkókig sok mindent kapunk a nyártól, amit nem kértünk. És amire nemcsak Krisztián finnyás nagymamája húzná föl az orrát... Íme, a nyár legborzasztóbb és egyben legviccesebb képgalériája.

4 könnyű recept 40 fokos kánikulára

Zizi – 2015. június 14. – TK

Így úszd meg a főzést a kánikulában (is)! Készíts tapast pillanatok alatt, kend a krémeket bármi ehetőre, ami a kezedbe kerül, aztán igyál hozzá sok hűvös fröccsöt!

Mondjuk inkább ezeket tanítsák meg a gyerekeknek az iskolában!

WMN Ügy – 2015. június 11. – TK

A citromsav ciklus és a terminális oxidáció következtetései helyett mondjuk taníthatnának az iskolában pénzügyi alapismereteket, szexuális kultúrát vagy tárgyalástechnikát. Egy elég jó lista arról, milyen tantárgyakkal lehetne felkészíteni a gyerekeket az életre.

< 1 2 3 4 >

WMN közösség