Széles-Horváth Anna cikkei

Összesen: 101 db cikk

Gyerekek a szexting és a grooming csapdájában – Egyre több kiskorút érintő jogsértést észlel a hazai segélyszolgálat

WMN Ügy – 2023. július 18. – SzHA

A legfrissebb adatok szerint 2016 óta egyfolytában emelkedik a kiskorúak kárára elkövetett online visszaélések száma – egyes szexuális jellegű jogsértések kapcsán már a hét–tíz éves korosztály is érintett.

Akinek nevében mindig a dalai beszélnek – Norah Jones szerényen és szívből varázsolt Veszprémben

Kult – 2023. július 17. – SzHA

„Nekem az ő művészete kicsit olyan, mint a népmese. Nem kizárólag a magyar, hanem az egész világ közös népmeséje. Mindig tiszta, de ott van benne az érc. Valami kollektív tudás a világ egyensúlyáról, amelybe kapaszkodni lehet” – írja Széles-Horváth Anna gyerekkori idoljáról, Norah Jonesról, akinek ott lehetett a tegnapi koncertjén. És épp azt kapta tőle, amit várt: bizonyosságot, hogy igazi idolok még mindig léteznek.

Mozogj okosan kánikulában is! – alapszabályok és praktikák, ha nyári melegben sportolsz

WMN Nyár – 2023. július 12. – SzHA

A hőségben, vagy épp a klimatizált edzőteremben egész másképp működik a testünk, így nem árt, ha tisztában vagy néhány alapszabállyal, mielőtt belevetnéd magad a mozgásba.

Ottalvós tábor: igen vagy nem? – Tippek és tények a gyerekpszichológustól

WMN Life – 2023. július 3. – SzHA

Az ottalvós tábor nemcsak a gyerek, hanem a szülő számára is vízválasztó esemény. De mikor jön el az idő az elengedéshez, és hogyan lehet mindkét fél részére megkönnyíteni az időszakos elválást?

Vakációtervezés: ez jelenti a valódi pihenést a test és az agy számára

WMN Life – 2023. június 25. – SzHA

Jól pihenni nehezebb, mint gondolnád. Vajon pihenésnek számít például ledarálni egy egész évadot a kedvenc sorozatodból? Széles-Horváth Anna cikkéből kiderül:

< 7 8 9 10 11 12 13 >