Széles-Horváth Anna cikkei

Összesen: 117 db cikk

Tükörbe nézni kívül is, belül is – Így függ össze az önismeret az öltözködéssel

WMN Life – 2023. augusztus 28. – SzHA

Amikor valakinek rengeteg a ruhája, általában egymásnak ellentmondó darabokat is találni köztük, ami azt jelezheti, hogy nem kiforrott a stílusa. De mi kell ahhoz, hogy az legyen? És milyen hatással van a mentális egészségünkre, ha az öltözködésben is önazonosak lehetünk?

Futásra vagyunk előhuzalozva, de a modern világban leginkább saját magunk elől rohanunk

Kult – 2023. augusztus 26. – SzHA

A Réz-kanyon titokzatos lakói, a tarahumarák nem használják a legmenőbb edzőcipőket – saruban futnak, akár három napon keresztül. Nem versenyből, hanem örömből, az életért és a közösségért. Rengeteg mindent tanulhatunk tőlük, és közel sem csak a sportról. Christopher McDougall nagy sikerű könyvét ajánlja Széles-Horváth Anna.

Az édes nosztalgiától a megszállott sikoltozásig – Miről szól és hogyan változik a rajongás természete?

WMN Life – 2023. augusztus 18. – SzHA

A rajongás bizonyos feltételekkel személyiségépítő lehet – de árthat is. Akkor, ha…

„Mikor érünk már odaaa?” – Létezik több óra nyugalom a hátsó ülésen?

WMN Life – 2023. augusztus 12. – SzHA

Városhatárban elkezdett szendvicsfogyasztás, nyafogás- és kérdéscunami, unaloműző bunyó, összcsaládi idegbaj. És még mindig hátravan több száz kilométer az úti célig. Ismerős?

„Ügyetlen”? „Kétballábas”? „Lomha”? – A tornaórák és edzések kudarcélményei egy életre elvehetik a gyerek kedvét a sporttól

WMN Suli – 2023. augusztus 8. – SzHA

A teljesítménykényszer, az örökös versenyeztetés, ne adj’ isten a gyakori beszólások életre szóló kudarcélményt okozhatnak a nem klasszikusan sportos gyerekeknek. Mit tehet az ember szülőként, hogy mégse utálja meg a testmozgást?

< 9 10 11 12 13 14 15 >