Polner Laura cikkei

Összesen: 27 db cikk

„Semmit nem változtam a tizennyolc éves énemhez képest, mégis más néz vissza rám a tükörből” – Mivel szembesít egy osztálytalálkozó?

WMN Suli – 2022. szeptember 10. – PL

„Az érettségi találkozó egy visszatérő megfelelési ponttá vált: mi lesz, ha nem diplomázom le addig, ha nem lesz addigra egy menő munkám, ha nem találom meg azt, amit csinálni szeretnék, ha nem írok jó szövegeket, mi lesz, ha nem lesznek elmesélésre érdemes emlékeim” – Laura osztálytalálkozón járt.

Szürke új világ – Így veszítjük el lassan, de biztosan a színeket az életünkből

WMN Life – 2022. szeptember 3. – PL

Színekkel tanulunk, gyógyulunk, alkotunk. Van színe az örömnek, a szenvedélynek, az irigységnek és a gyásznak. Egy kutatás szerint azonban egyre inkább kopnak ki a színek az életünkből. De mi ennek az oka, és milyen következményei lehetnek?

Vissza a vadonba – így működik a természet mint társterapeuta

WMN Life – 2022. augusztus 27. – PL

Ahogy ígértük, megszületett a cikkünk a vadonterápiás módszerről, amely a természet közelségéből merítve fejti ki jótékony hatásait.

Megnevelni őket, bármi áron – Az átnevelőtáborok túlélői életük végéig cipelik a táborban elszenvedett traumákat

WMN Life – 2022. augusztus 24. – PL

Képzeld el, hogy az éjszaka közepén két férfi beront a szobádba, és elrabol, a szüleid kérésére – ez évente 120 ezer kamasz tapasztalata az Egyesült Államokban és több közép-amerikai országban. Az átnevelő táborok, ahová elhurcolják őket, számos halálos áldozatot követeltek az évtizedek folyamán.

Nincs új a nap alatt – Így (nem) változtak az elmúlt évek sminktrendjei

WMN Szpsg – 2022. augusztus 8. – PL

Minden kornak megvan a maga szépségideálja, ez azonban mostanság nem 10-20 évente, inkább havonta cserélődik – ennek ellenére még sincs semmi új a nap alatt.

< 1 2 3 4 5 6 >