Pásztory Dóra cikkei

Összesen: 199 db cikk

„Mit számít a halálom, ha ezen keresztül ezrek ébrednek fel és kezdenek el cselekedni?” – 100 éve született Sophie Scholl

WMN Life – 2021. május 9. – PD

Te kiállnál az igazadért akkor is, ha tudnád, hogy ezzel az életedet kockáztatod? Sophie Scholl még nem töltötte be a huszonkettedik életévét, amikor mindezért kivégezték.

Pásztory Dóri: Egy csepp szabadság – WMN-naplók

WMN Life – 2021. április 26. – PD

„Kibírtuk, túléltük, ha nem is lett vége, de haladunk lépésről lépésre, és minden apró darabka, ami visszaadja a szabadságérzetünket, olyan elementáris erővel hat ránk, mintha egy győztes forradalmat ünnepelnénk a múlt században.” Nyitás Angliában – ott élő szerzőnk szemével…

Fogápolás a kezdetektől – Így szoktathatod rá a gyereket kicsi kortól az egészséges szájhigiéniára

WMN Life – 2021. április 9. – PD

Pásztory Dóri kisfiával, Barnival jóval többször fordultak meg fogorvosi rendelőkben, mint szerettek volna. Dóri most két szakember segítségével járt utána, mit érdemes tenni annak érdekében, hogy a gyerekünk megőrizze fogai egészségét, illetve hogyan tudunk odafigyelni, hogy kialakuljanak nála is a megfelelő szájápolási rutinok.

A csodaszer, amivel akár tíz évvel tovább élhetsz: sport – Mikor, hogyan és miért vágj bele?

WMN Life – 2021. március 31. – PD

Legtöbben a fél karunkat odaadnánk az örök fiatalság elixíréért és a hosszan tartó egészséges életért, pedig ennél sokkal egyszerűbben hozzá lehetne jutni: elég mindössze napi 30 perc sportolás. De akkor miért olyan nehéz belevágni? Hogyan győzzük le a bennünk élő lajhárt, mivel kezdjünk, és honnantól számít sportnak a testmozgás?

„Jó voltam, de nem elég jó” – 50 éves David Coulthard autóversenyző

WMN Life – 2021. március 27. – PD

„A Forma–1-ben egy dobásod van. Ha élsz a lehetőséggel, lehet belőled versenyző, ha nem, akkor ennyi volt, kereshetsz más munkát.” Boldog születésnapot David Coulthardnak, aki mostanra bebizonyította, hogy a mikrofon ugyanolyan jól áll a kezében, mint a kormány.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség