Kocsis Noémi cikkei

Összesen: 101 db cikk

Olyan, hogy tiszta, tengeri hal, nem létezik? – Gondolatok a Fenntartható halászat valódi arca című sokkoló dokumentumfilm kapcsán

WMN Ügy – 2021. április 20. – kn

De vajon elég csak megmutatni egy kis kézi kamerával a világot járva, hogy hol, hogyan és mit mészárol le a legintelligensebbnek mondott csúcsragadozó? És ha nem elég, miről is szól tulajdonképpen a Seaspiracy?

Vonatjegy, festett kavics, gomb, köldökcsonk – Életünk az emlékeink bűvöletében

WMN Zizi – 2021. április 13. – kn

Kacatok, lomok, amik másnak semmit nem jelentenek, mi mégsem tudunk megválni tőlük. Megosztjátok velünk a legértékesebb, féltve őrzött tárgyaitok történetét?

Kísérlet az emberi szívvel – Azaz így sült el életem legrosszabb áprilisi tréfája

WMN Zizi – 2021. április 6. – kn

Az áprilisi tréfák néha balul is elsülhetnek. Ráadásul ez egy olyan fegyver, ami mindkét irányba lő – ahogy azt szerzőnk, Kocsis Noémi is megtapasztalta.

A nap, amelyen nem házasodtunk össze – Elmaradt lagzik, lavírozó esküvőipar, azaz mit bír ki a szerelem?

WMN Life – 2021. március 22. – kn

„Nagyon kemény időszak ez mindannyiunknak, párjainknak és nekünk, esküvői szolgáltatóknak, szervezőknek egyaránt. Tavaly tíz általam szervezett esküvő hiúsult meg, köztük volt olyan, amikor a pár végül beleunt a sok pakolgatásba, és végleg (legalábbis bizonytalan időre) lemondtak az esküvőről. Voltak szakítások is – ez is érdekes, hogy a tizenöt éves esküvőszervezői pályafutásom alatt összesen nem volt annyi felbontott jegyesség, mint a pandémia alatt…” – meséli egy esküvőszervező.

Porcukros pogácsák és pálinkás levesek – Avagy: így tanultam (?) meg főzni „csípőből”

WMN Zizi – 2021. március 16. – kn

Nem csak a kezdő háziasszonyok bakiznak a konyhában, ugye?

< 1 2 3 4 5 6 7 >