Deli Csenge

Deli Csenge kamasz szerzőként debütált, azután szép lassan belenőtt az útkereső huszonévesek világába. Specialtykávé-függő, klímaszorongó, Kéktúra-teljesítő, lelkes turiba és piacra járó, emellett megrögzött halogató és maximalista, aki köszöni szépen, nagyon jól érzi magát a konyhában: már-már nagymamai lelkesedéssel nevelgeti Klárit, a kovászt, főz be szörpöket és lekvárokat vagy tartja életben a kombuchához nélkülözhetetlen scobyt. Folyamatosan zsonglőrködni próbál a vidék nyújtotta lassabb élet és a social media manageri feladatok között, alapvetően pedig az értékesítési csapat mindennapi munkáját koordinálja. Bár épphogy megszerezte kommunikáció- és médiatudomány mesterszakon a diplomáját, az írás most kicsit háttérbe szorul életében, rövid szövegeit legtöbbször a hírlevelek ajánlóblokkjában olvashatod.

Deli Csenge cikkei

Összesen: 92 db cikk

Döntések labirintusában: dilemmák, elvárások, fáradtság – Huszonévesen az élet küszöbén

WMN Life – 2021. július 7. – DCS

Huszonévesen az ember temérdek nehéz és még több könnyű döntéssel néz szembe nap mint nap... nem csoda, hogy Csenge azt kérte a születésnapjára: egy napig ne kelljen döntenie semmiben sem.

Deli Csenge: Romantikus vadkemping helyett menekülés a szúnyogok elől – WMN-naplók

WMN Zizi – 2021. július 4. – DCS

Az megvan, hogy két – egyelőre nem túl gyakorlott – túrázó elindul a naplementébe romantikus egyéjszakás vadkempingezésre? Aztán jönnek a szúnyogok…

„Ott halt meg egy vállalkozás, ha nincsenek tervei” – A válságból kievickélő kisvállalkozók stratégiái

WMN Life – 2021. július 2. – DCS

Vendéglátós, személyi edző, fodrász, kozmetikus… Hogyan alkalmazkodtak a járvány által leginkább sújtott kisvállalkozások a helyzethez? Miként menekítették át üzletüket a lezárás időszakán, és milyen tanulságokat szűrtek le a jövőre nézve?

4 tuti, kipróbált jegeskávé recept a kánikula túléléséhez

WMN KNYHA – 2021. június 22. – DCS

Beütött a kánikula, ilyenkor néha a létezés is nehézséget okoz, szóval itt van négy különleges jegeskávé recept, ami nemcsak lehűt, de felpörgeti az agyadat is!

< 4 5 6 7 8 9 10 >