Deli Csenge cikkei

Összesen: 80 db cikk

„Ott halt meg egy vállalkozás, ha nincsenek tervei” – A válságból kievickélő kisvállalkozók stratégiái

WMN Life – 2021. július 2. – DCS

Vendéglátós, személyi edző, fodrász, kozmetikus… Hogyan alkalmazkodtak a járvány által leginkább sújtott kisvállalkozások a helyzethez? Miként menekítették át üzletüket a lezárás időszakán, és milyen tanulságokat szűrtek le a jövőre nézve?

4 tuti, kipróbált jegeskávé recept a kánikula túléléséhez

WMN KNYHA – 2021. június 22. – DCS

Beütött a kánikula, ilyenkor néha a létezés is nehézséget okoz, szóval itt van négy különleges jegeskávé recept, ami nemcsak lehűt, de felpörgeti az agyadat is!

Óvjuk és védjük a tiszavirágzást, hogy még sokáig gyönyörködhessünk a rajzásban!

WMN Life – 2021. június 17. – DCS

Tudtátok, hogy még David Attenborough is forgatott filmet a tiszavirágzásról cikkírónk, Csenge szülővárosának határában? Bizony.

Mintha rólunk szólna – A Bold Type-sorozat kicsit olyan, mint a mi életünk a WMN-ben

Kult – 2021. június 7. – DCS

„Az emberek többsége azért néz sorozatot, hogy elvonuljon egy kicsit a hétköznapoktól, és egy elképzelt világban találja magát, ahol rendre megoldódnak a problémák. Szó se róla, ez mind megvan itt is, de mégis olyan valóságosan festi le egy szerkesztőség mindennapi életét ügyes-bajos dolgaival együtt, mintha tükröt tartana nekem. Egy tükröt, amibe jóleső belenézni, mert megerősít a gondolataimban, hogy ezt tényleg érdemes csinálni” – legfiatalabb munkatársunk, Deli Csenge ajánlja a Merész csajokat.

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség