Deli Csenge cikkei

Összesen: 77 db cikk

Óvjuk és védjük a tiszavirágzást, hogy még sokáig gyönyörködhessünk a rajzásban!

WMN Life – 2021. június 17. – DCS

Tudtátok, hogy még David Attenborough is forgatott filmet a tiszavirágzásról cikkírónk, Csenge szülővárosának határában? Bizony.

Mintha rólunk szólna – A Bold Type-sorozat kicsit olyan, mint a mi életünk a WMN-ben

Kult – 2021. június 7. – DCS

„Az emberek többsége azért néz sorozatot, hogy elvonuljon egy kicsit a hétköznapoktól, és egy elképzelt világban találja magát, ahol rendre megoldódnak a problémák. Szó se róla, ez mind megvan itt is, de mégis olyan valóságosan festi le egy szerkesztőség mindennapi életét ügyes-bajos dolgaival együtt, mintha tükröt tartana nekem. Egy tükröt, amibe jóleső belenézni, mert megerősít a gondolataimban, hogy ezt tényleg érdemes csinálni” – legfiatalabb munkatársunk, Deli Csenge ajánlja a Merész csajokat.

Féktelen szabadság (persze atombiztos fékkel) – Ma van a biciklizés világnapja

WMN Zizi – 2021. június 3. – DCS

Pattanjatok biciklire, hiszen ma van a kerékpározás világnapja! Csak még előtte olvassátok el Deli Csenge írását e jeles nap alkalmából.

Mit keres a Főkukac a Bem rakparton vagy egy holdjáró a Hold utcában? – Felfedezőséták Budapesten az apró szobrok nyomában

Kult – 2021. május 26. – DCS

Kolodko Mihány miniatűr gerillaszobrait nem lehet nem szeretni. De azt vajon tudjátok, mi alapján választja meg az alkotásai helyét? – Deli Csenge nemcsak ennek, hanem sok más izgalmas kulisszatitoknak is utánajárt.

Fenyőrügyből szörpöt?! És még mentából, levendulából… – Készülj velünk a nyárra három isteni házi szörppel!

WMN KNYHA – 2021. május 16. – DCS

Egyszerű receptek, nagyszerű ízek házilag, így készülnek a kerti partik sztárjai:

< 2 3 4 5 6 7 8 >

WMN közösség