Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 761 db cikk

Csepelyi Adrienn: Üzenet a károgóknak, avagy Európa-bajnokság és Szoboszlai-lufi

WMN Life – 2024. június 12. – CSA

A most kezdődő Európa-bajnokság előtt felerősödött a károgók hangja: ők azok, akiket a nyilvánvaló tények sem zavarnak meg, és bármit megtesznek, nehogy örülniük kelljen egy sportsikernek.

P. Diddy: akinek halál, lövöldözés, szexuális erőszak, bántalmazás szegélyezi az útját

Kult – 2024. június 2. – CSA

A zeneipar egyik legismertebb bántalmazója, a korábbi hiphopmogul, kiadóvezér, rapper, üzletember, Sean Combs (alias P. Diddy, korábban Puff Daddy) mindmáig büntetlenül megúszott szexuális erőszakot, bántalmazást, fenyegetést. Hajmeresztő történet a bántalmazás természetéről.

Ozempic-bébik: sorra esnek teherbe a diabéteszgyógyszert használó nők

WMN Egszsg – 2024. május 29. – CSA

Mind többen kapják meg a döbbenetes hírt az orvosnál: noha fogamzásgátlót szednek, babát várnak. És rengetegen vannak olyanok is, akik azért nem szedtek ilyesmit, mert az állapotuk (például súlyos PCOS, vagy a túlsúly miatti rendszertelen peteérés) miatt lehetetlennek tetszett, hogy valaha is teherbe essenek. Az Ozempic miatt most mégis.

„Nehéz velem? Veled is!” – JaMese és Noémo dala az autizmusról Szabó T. Anna versére

Kult – 2024. május 18. – CSA

Felesleges a különbözőségeinkre fókuszálni, sokkal fontosabb, hogy mi az, ami összeköt. „Nehéz velem, veled is.” Klippremier.

„Süt a nap rám akkor is, ha odabent fáj” – Szarka Anita: Megadom (klippremier)

Kult – 2024. május 15. – CSA

Szarka Anita új klipje pont úgy tölt fel, ahogy a videó végére megtelik a tér színnel és tárggyal.

< 1 2 3 4 5 6 7 >