Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 632 db cikk

„Fischer Iván itt valóságos rocksztár” – elkísértem a Budapesti Fesztiválzenekart európai turnéján

Kult – 2023. május 30. – CSA

Hány liter levegő kell egy tizennyolc kilós tuba megfújásához? Mi védi a hangszereket a repülőn? Miért lenne jobb a világ, ha többet kamarazenélnénk? Csepelyi Adrienn turnénaplójának második része.

Csepelyi Adrienn: Ülök, és hallgatom, ahogy telik az életem

WMN Life – 2023. május 27. – CSA

Csepelyi Adrienn Bruges-ben járt, és a Belfort pompás, középkori harangtornya régi, szívfájdító emlékeket ébresztett benne:

Londontól Bruges-ig: elkísértem a Budapesti Fesztiválzenekart európai turnéjára

Kult – 2023. május 24. – CSA

Csepelyi Adrienn elkísérhette a Budapesti Fesztiválzenekart európai turnéjuk egy szakaszán. Ha tudni akarod, milyen az élete ezeknek a csodálatos zenészeknek, Magyarország zenei nagyköveteinek, akkor olvasd el kolléganőnk izgalmas naplóját:

Csepelyi Adrienn: Ez itt a nullpont, ideje megbarátkoznod vele!

WMN Life – 2023. május 21. – CSA

„Papa mindig azt mondogatta, ha egyszer meghal, majd felvisz a zsebében pár szem kavicsot, és ledobja nekem, hogy tudjam, van-e mennyország. Úgyhogy jobbnak látom takaros rendben tartani a szerszámaimat, nehogy Papa egy kaviccsal adja tudtomra: trehány vagyok.”

„Szerintem létezik szülőföldillat” – Legkedvesebb virágos illatemlékeink

WMN Life – 2023. május 20. – CSA

Az életünk csupa illatemlék: tulajdonképpen minden nagyobb életeseményünket virágok kísérik a születéstől a temetésig. Most, hogy minden virágzik, és a levegő illatorgiában fürdik, felidézzük, titeket hová repít vissza egy-egy virág illata.

< 1 2 3 4 5 6 7 >