Csepelyi Adrienn

Csepelyi Adrienn könnyűzenei újságíróként végzett a Majdnem Híres Rocksuliban, 2008 óta dolgozik kulturális újságíróként és publicistaként. 2018 óta a WMN szerzője. Popfilter című műsora 2017-ben indult a Klubrádióban, 2019 óta podcastként működik a WMN égisze alatt. Junior Prima-díjas, Népszabadság-díjas, Hüpátia-médiadíjas, 2023-ban a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj különdíjasa. Számos egyéb online és print lap mellett volt a Népszabadság munkatársa és a Népszava kulturálisrovat-vezetője. Belemenés címmel 2018-ban jelent meg első regénye.

Csepelyi Adrienn cikkei

Összesen: 758 db cikk

„Nehéz velem? Veled is!” – JaMese és Noémo dala az autizmusról Szabó T. Anna versére

Kult – 2024. május 18. – CSA

Felesleges a különbözőségeinkre fókuszálni, sokkal fontosabb, hogy mi az, ami összeköt. „Nehéz velem, veled is.” Klippremier.

„Süt a nap rám akkor is, ha odabent fáj” – Szarka Anita: Megadom (klippremier)

Kult – 2024. május 15. – CSA

Szarka Anita új klipje pont úgy tölt fel, ahogy a videó végére megtelik a tér színnel és tárggyal.

„A világ legpompázatosabb kilátása” – a Schloss Hof, Alsó-Ausztria gyöngyszeme

Kult – 2024. május 14. – CSA

Hogy kerül arab betű Sisi ruhájára? Hogyan fűtötték a barokk üvegházakat? Hány ember kell, hogy 120 ezer négyzetméter gyepet rendben tartson? Az alsó-ausztriai Schloss Hofba látogatók minderre választ kaphatnak – és közben leesik az álluk.

Miért megyünk folyton egymás agyára, ha amúgy imádjuk a másikat? – Megnéztük az A kezdet/vége című előadást

Kult – 2024. május 12. – CSA

Teli tüdőből nevetős, de elgondolkodtató, izgalmas mozgásszínházi és cirkuszi elemekkel operáló darab a Loupe Színházi Társulás A kezdet/vége című előadása.

„Ha mindig azt csinálod, ami érdekel, akkor egy embert legalább biztosan boldoggá teszel” – Katharine Hepburn, a „káprázatos jenki”

Kult – 2024. május 12. – CSA

Gondoltátok volna, hogy az ikon, aki hatvan éven át játszott főszerepeket és négy Oscart nyert, karrierje első éveiben kétszer is megbukott? S hogy jön ide egy párduc, az Elfújta a szél, egy nadrág vagy épp Cary Grant? Cikkünkből kiderül!

< 1 2 3 4 5 6 7 >