További podcastok
További podcastok

„Annyi a levetett ruha, hogy belefulladunk, nem tudunk mit kezdeni vele” – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2021.07.22. – NRO

Adományozni és adományboltba járni nemcsak a pénztárcánknak jó, hanem a környezetnek is! Ha kíváncsi vagy, hogyan működnek az adományboltok és miért fenntartható, ha ott vásárolunk, hallgasd meg a Komposzt legújabb részét!

„Sokkal pofátlanabbul verik át a cégek az embereket itthon, mint a nyugati országokban” – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

További podcastok – 2021.07.15. – NRO

Attól, hogy valamire ráírják, lebomló, még egyáltalán nem biztos, hogy az valóban úgy van. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan verik át a vásárlóikat a fenntarthatóság látszatával a cégek, és miként mossák zöldre magukat a márkák, hallgasd meg a Komposzt második adását!

Akkor most menjen haza mindenki, és dolgozza fel magának, hogy itt a világvége? – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en (Premier)

További podcastok – 2021.07.08. – NRO

„Nem egy maroknyi emberre van szükségünk, akik tökéletesen csinálják a hulladékmentességet, hanem milliókra, akik tökéletlenül.”

„Ami érzelmileg történik bennünk, az fizikailag is hatással van ránk” – A tíz legerősebb gondolat a Bátorságlabor Hesnával podcast első évadából

További podcastok – 2021.03.25. – AGH

Véget ért a Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat első évada, búcsúzóul pedig elhoztuk nektek a kedvenc gondolatainkat az elmúlt hét hétből. Ne aggódjatok, hamarosan folytatjuk, de addig is áruljátok el: melyik beszélgetés volt a kedvencetek?

Dr. Máté Gábor: Azért tagadjuk meg magunkat, hogy mások elfogadjanak minket – Bátorságlabor Hesnával

További podcastok – 2021.03.18. – AGH

Az életünk során sokszor tesszük fel magunknak a kérdést: mi a baj velünk? Ám dr. Máté Gábor Kanadában élő orvos, pszichoterapeuta szerint a valódi kérdés inkább az: mi történt velünk, aminek hatására traumatizálódtunk? És mit tehetünk azért, hogy ezt a traumát ne adjuk tovább a következő generációknak?

Zacher Gábor: Elgondolkodtam rajta, hogy ebbe én is belehalhatok – Bátorságlabor Hesnával

További podcastok – 2021.03.11. – WMN

Mentőorvosként és a Covid–19-osztályon Zacher Gábor nap mint nap szembesül a járvány súlyosságával. A stúdióba is épp egy huszonnégy órás ügyeletből érkezett, ennek ellenére a tőle megszokott elánnal beszélt a munkájáról és a munkafüggőségéről, arról, hogyan hatott a Covid–19 az egészségügyre. A Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb epizódjában azért szóba kerültek a személyes veszteségek és a fiával való kapcsolata is.

Angster Mária: A családi titkok tudattalanul is befolyásolják a további generációk életét – Bátorságlabor Hesnával

További podcastok – 2021.03.04. – WMN

„A testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csupán a saját életünk eseményei alapján megérteni, az ember ugyanis nem önállóan, hanem komplex rendszerekbe szerveződve éli az életét; össze van huzalozva másokkal. Épp ezért a problémái, a traumái, a minták, amiket tudattalanul követ, sokszor nem is az övéi, hanem úgy veszi át akár a szűkebb, akár a tágabb családjából, felmenőitől” – vallja Angster Mária pszichológus, pszichoterapeuta, a családállítás hazai meghonosítója, aki a Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb adásának vendége.

Feldmár András: Az anyai szeretetlenség az ember egész életére kihat – Bátorságlabor Hesnával

További podcastok – 2021.02.25. – WMN

Feldmár András szerint nincs félelem nélküli élet, azonban nem mindegy, megengedjük-e a félelemnek, hogy részt vegyen a döntéseinkben – ez megszívlelendő üzenet lehet a mostani, válságos időszakban is. A Kanadában élő, világhírű magyar pszichológus a Bátorságlabor Hesnával podcastsorozat legújabb adásában egyebek mellett bátran beszélt a családjában szerzett traumákról, ahogy arról az útról is, hogyan tudott a berögzött mintáktól megszabadulni. Fogadjátok szeretettel:

< 1 2 3 4 >