Közös hang
Közös hang

„Senki ne érezze magát sz*rul, amiért nem tudja egyedül megmenteni a bolygót” – Eke Angéla és Kemenesi Gábor a Közös hangban

Közös hang – 2022.05.15. – KC

Eke Angéla színésznő és Kemenesi Gábor biológus, víruskutató Krajnyik Cintivel arra tett kísérletet a Közös hang legújabb adásában, hogy megfejtsék, hogyan lehet megmenteni az emberiséget és a Földet a pusztulástól. Mindössze egy óra alatt egy egészen konkrét javaslatra jutottak, érdemes meghallgatni!

„Mindig csak akkor kezdünk el magunkkal foglalkozni, amikor már baj van” – Kerekes Vica és dr. Márky Ádám a Közös hangban

Közös hang – 2022.04.17. – KC

Mit jelent valójában tudatosan jelen lenni, és megbirkózni a körülöttünk zajló eseményekkel, még ha azok fájdalmasak is? Többek között erről beszélgettek vendégeink a Közös hang legújabb adásában.

„Soha nem tenném fel rá az életemet, hogy a társadalmat megváltoztassam” – Szamosi Zsófia és Jordán Ferenc a Közös hangban

Közös hang – 2022.04.03. – KC

Mit is csinál pontosan egy hálózatkutató biológus, és miről tud beszélgetni az egyetlen magyar színművésszel, aki állt már az Oscar színpadán? Többről, mint gondolnánk!

„Bármikor képesek vagyunk hülyét csinálni magunkból” – Tombor Nelli és Tombor Zoltán a Közös hangban

Közös hang – 2022.03.20. – KC

Tombor Nelli és Tombor Zoltán meséltek sikerről, kudarcról, önértékelési gondokról, drog- és alkoholproblémákról, tehetségről és szorgalomról, no meg a gyereknevelésről is, közben pedig csak úgy visszhangzott a stúdió a nevetéstől. Hallgassátok a Közös hang legújabb epizódját!

„A szeretetet is meg kell tanulni elfogadni” – Pokorny Lia és Grecsó Krisztián a Közös hang premierjében

Közös hang – 2022.03.06. – KC

Új műsorunk, a Közös hang alaptematikáját az inspiráció adja, és bízunk benne, hogy beszélgetéseink hatására hallgatóink kicsit lelassulhatnak, megállhatnak, leülhetnek, elkezdhetnek befelé figyelni, megtalálhatják saját középpontjukat, meghallhatják belső hangjukat.

< 1 2 >