Emelem poharam
Emelem poharam

„Ha a bárban nem figyelnek oda a vécére, akkor vajon mi történik az italomban?” – Emelem poharam podcast Nagy Zoltán bárossal

Emelem poharam – 2022.10.21. – PD, FM

Évadzáró epizód! Az Emelem poharam hetedik részében a koktélok kerülnek terítékre – szó szerint! A báros ugyanis szintén egy jókora tudást igénylő szakterület, mint amilyenre a gasztronómia többi részében is szükség van. Nagy Zoltán pedig rengeteg izgalmas és érdekes történetet mesél erről az egyedi világról. Hallgassátok szeretettel!

„A kézműves pékségekben egy napig tart, amíg elkészül a kenyér” – Emelem poharam podcast Fekete Gergő (Artizán) pékmesterrel

Emelem poharam – 2022.10.14. – PD, FM

Ha a karantén idején bőszen kovászoltad a házi kenyered, melegen ajánljuk az Emelem poharam e heti epizódját. Vagy kimaradtál ebből a sorból? Akkor meg pláne!

Wolf András: Én 4–6-os villamosmegállókban szeretek dolgozni – Emelem poharam podcast

Emelem poharam – 2022.10.07. – PD, FM

Az Emelem poharam legújabb epizódja mellé melegen ajánlunk egy nagy tányér csirkepörköltet vagy csirkepaprikást!

„A gyerekek mindig bátrabbak, mint a szülők” – Emelem poharam podcast Pataki Ádám cukrászmesterrel

Emelem poharam – 2022.09.23. – PD, FM

Az e heti Emelem poharam adásában Pataki Ádám cukrászmesterrel beszélget Pásztory Dóri és Ferenci Márton süteményekről, fagylaltokról, hagyományokról és újításról, ízekről és emlékekről. Hallgassátok szeretettel!

„Akkor éreztem, hogy úristen, az újhullámos kávé a jövő, és én nem akarok lemaradni róla” – Emelem poharam podcast Tóth Sándor kávészakértővel

Emelem poharam – 2022.09.16. – PD, FM

Ördögtől való-e cukrozni, netán tejjel felönteni a jó kávét? Másféle kávé való a kotyogósba, mint a filteresbe? Efféle kérdésekre kaphattok választ az Emelem poharam podcast legújabb adásában, amelyben a kávé és annak nagy tudású szakértője, Tóth Sándor lesz a főszerepben. Szeretettel ajánljuk ezt az izgalmas beszélgetést rajongóknak, laikusoknak és bárkinek, aki valaha is látott már egy csésze kávét:

Mautner Zsófi: Nem ciki, ha valaki nem szeret főzni! – Emelem poharam podcast (premier)

Emelem poharam – 2022.09.09. – PD, FM

Mostantól 7 héten át minden pénteken jelentkezik az Emelem poharam Pásztory Dórival és férjével, Ferenci Mártonnal – a WMN új gasztropodcastja. Fogadjátok szeretettel!